Jindřich Šídlo na kandidátce Minářova hnutí? Toto mu přišlo na e-mail

05.12.2020 20:13

Novinář a komentátor Jindřich Šídlo neskrýval překvapení, když mu do e-mailové schránky dorazila výzva pro potvrzení, že se chce stát dobrovolníkem v novém hnutí Lidé PRO, které založil někdejší předseda Milionu chvilek Mikuláš Minář. Aktivitu tímto směrem nijak nevyvíjel, jak upřesnil na svém twitteru, a nebyl sám. Lídr chystaného hnutí Minář přispěchal s omluvou – mohou za to prý „vtipálci“.

Jindřich Šídlo na kandidátce Minářova hnutí? Toto mu přišlo na e-mail
Foto: Repro ČT24
Popisek: Šéfreportér SeznamZpráv Jindřich Šídlo

Hnutí Lidé PRO na svých webových stránkách nabízí lidem možnost stát se součástí komunity jako „dobrovolník“. Stačí do příslušného formuláře vyplnit svou e-mailovou adresu a potvrdit tlačítkem „přihlásit“.

Na základě těchto úkonů pak zájemcům přijde potvrzovací e-mail, stejný, jejž ve svém tweetu sdílel novinář Jindřich Šídlo.

„To bude asi omyl nebo legranda, ale já už mám jiné zaměstnání. Tak ne, nic jsem nepodepsal,“ připojil Šídlo komentář k e-mailu, v němž je Minářovým hnutím vyzýván, aby opakovaně potvrdil svůj zájem stát se dobrovolníkem v politickém hnutí Lidé PRO.

Pod jeho příspěvkem se následně spustila diskuse, do níž se zapojili komentující s podobnou zkušeností, jako například PR asistent opoziční ODS František Cerha.

„Nejvíc mě štve, že mi napsali až v 0:20... taky to urgoval natřikrát?“ sdělil Cerha.

„Jsem naštvanej, že nejsem pro Svědky pana Mesiáše taková priorita... Asi cítí, že už jsem za zenitem a ‚door to door‘ už toho moc nenaběhám,“ utahoval si Cerha.

Zaznělo i to, aby snad se Šídlo „nedopatřením“ neobjevil i na kandidátce Minářova hnutí.

„Bacha, ať se takhle neobjevíš na jejich kandidátce,“ upozornil Šídla přispěvatel do diskuse, člen představenstva PPF Vladimír Mlynář.

„Dávám si na to pozor, měl jsem kolegu, který ještě ve čtvrtek řídil poradu a v pátek z něj byl ministr,“ reagoval komentátor Šídlo.

Šídlův příspěvek neušel pozornosti lídra chystaného hnutí Mináře, jenž se do internetové konverzace zapojil s omluvou.

„Chvíli jsme se těšili, že nám seberete na Praze 7 pár tisíc podpisů. Zase nic. Tak Vás teda mažeme. Asi nějaký vtipálek. Pardon :),“ pravil Minář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…