Jiří Paroubek se chce soudit. Jde o obvinění ze sexuálního zneužívání

03.07.2017 18:53

Expremiér Jiří Paroubek tvrdě zkritizoval časopis Týden. Očekává od něj omluvu za šíření nepravd o sporech s jeho manželkou Petrou.

Jiří Paroubek se chce soudit. Jde o obvinění ze sexuálního zneužívání
Foto: Archiv PL
Popisek: Jiří Paroubek ve studiu PL TV

Někdejší premiér a předseda ČSSD prochází nesnadným obdobím. Jeho manželka Petra se od něj i s dcerou odstěhovala a příliš spolu nemluví. Paroubek sám v médiích prozrazuje, že s ním žena komunikuje jen přes SMS zprávy a e-maily. Manželská krize naplno vypukla v únoru tohoto roku, kdy se Petra Paroubková od svého chotě odstěhovala i s dcerou Margaritou, a zdá se, že dnes už si život s expremiérem nedokáže představit a bude stát jen a pouze o rozvod.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Paroubková se v této situaci drží zpátky, nekomunikuje s médii a kontakt s manželem také významně omezila. Sám Paroubek kráčí jinou cestou, když se čas od času novinářům vyjádří ke své domácí situaci. Ale i on má své hranice, za které nechce jít. Právě kvůli tomu se pustil do časopisu Týden. Týdeník tvrdí, že Paroubek čelil obvinění ze sexuálního zneužívání.

„Samozřejmě že nejsem a nikdy jsem nebyl stíhán pro žádný z takto uvedených mimořádně závažných trestných činů. A pokud vím, tak nebylo ani podáno trestní oznámení v tomto směru a ani podobném. O tom mě ostatně v e-mailové komunikaci o tomto tématu ujistila i má žena. To celé prostě může být výmysl redaktora. Redaktor má k dispozici záznam rozhovoru se mnou a já jsem zcela nepochybně o této věci nehovořil, protože jsem ji nikdy ani nepředpokládal,“ napsal Paroubek v prohlášení uveřejněném na serveru Vaše věc.cz

Celé vyjádření najdete zde.

Paroubkovi právníci proto okamžitě začali požadovat omluvu časopisu, která by prý měla vyjít v nejbližším čísle.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…