Jiří X. Doležal předčítal dopisy fanoušků prezidenta Zemana a natáčel se při tom. Nepopsatelné, nutno vidět

01.02.2018 13:12

Komentátor serveru Reflex.cz Jiří X. Doležal si vzpomněl na slavný televizní normalizační pořad „Nad dopisy diváků“. Nejspíše zažije velkou renesanci, míní Doležal a seznamuje čtenáře serveru s tím, co mu píší jiní. „Některé z hejtů bez přehánění mají kvality intimní poezie,“ dodává Doležal.

Jiří X. Doležal předčítal dopisy fanoušků prezidenta Zemana a natáčel se při tom. Nepopsatelné, nutno vidět
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Milým zdrojem uspokojení z dobré práce jsou reakce některých čtenářů, které v naší redakci rozhodně nekončí v koši. Když je mi smutno, probírám se jimi, abych se cítil jako opravdový hrdobec, a ty nejlepší si doma dávám za rámeček,“ popisuje komentátor. 

„Bezdětný, odepsaný vyhulenec opuštěn i courou generuje své hypotézy a dojmy, že prezident fetuje. Jsme rádi, že vás máme,“ dočkal se například Doležal od Václava Havlíka. Martina Vršanská se pak rozčílila v souvislosti s prezidentem. „Že se nestydíte o panu prezidentovi mluvit jako o oživlé mrtvole a zombie! Když jsem viděla Vaši fotku, tak jsem pochopila, ano, závist je svině,“ sdělila Vršanská. 

Původní text ZDE

Badáneček 13 mu mimo jiné napsali: „Ty s fetovanej zmrde všech zmrdú o Zemana se vůbec neotírej, nasaháte mu ani po kotníky, ty a ti tvoji zkurvení Havloidi.“

A nechybí ani nadávky do blbců. „Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, říkáš blbci opravdu zbytečně,“ napsala mu čtenářka, I. Č. Petr Novic, pak Doležala nazval soudruhem feťákem. 

Nebo do špíny. Tak jej nazval například Roman Šíma. „Doležale, ty špíno, kdo ti dal právo takhle mluvit. Okamžitě toho sráče zavřete,“ napsal mu například. Micheal Thalys, pak Doležala nazval Bakalovou hnidou. 

„A tak, naplněn hrdostí po přečtení tolika pěkných ohlasů, mohu spokojeně konstatovat: Práce se daří! A zvlášť si všimněte, že nejlepší reakce na moje články jsou vždycky z Brna,“ uzavřel Doležal.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…