Jste nevolený omyl... Mezi Hradem a herci to vře. Do přestřelky Balzerové s Ovčáčkem vstoupil další známý herec

14.03.2021 12:25

Herec Filip Kaňkovský se zostra pustil do Jiřího Ovčáčka, tiskového mluvčího prezidenta, za to, že „drze“ odpověděl na otevřený dopis herečky Elišky Balzerové, který však adresovala přímo Miloši Zemanovi. „Jste nevolený omyl ve funkci schovávající se za starcovu okovanou hůl,“ nebere si herec servítky.

Jste nevolený omyl... Mezi Hradem a herci to vře. Do přestřelky Balzerové s Ovčáčkem vstoupil další známý herec
Foto: Screen: Filip Kaňkovský - Facebook
Popisek: Herec Filip Kaňkovský.

Herečka Eliška Balzerová napsala otevřený dopis prezidentu Miloši Zemanovi, ohradila se proti jeho označení „snobská sebranka“, které použil při kritice umělců kouřících venku po předávání filmových cen Český lev minulý týden. Hlavu státu vyzvala ke slušnosti.

Mluvčí prezidenta pak na její dopis reagoval na Facebooku, kde kritiku odmítl a připomněl, že ze strany Hradu za této situace došlo i ke zrušení ceremoniálu předávání státních vyznamenání.

Herce Filipa Kaňkovského jeho nevyžádaná reakce rozpálila do běla.

Anketa

Je Miloš Zeman dobrým prezidentem? (Ptáme se od 10.3.2021)

79%
21%
hlasovalo: 39288 lidí
„Vážený soudruhu Ovčáčku. Paní Eliška Balzerová psala dopis adresovaný prezidentovi a mluví v něm k prezidentovi České republiky. Takže Vaše odpověď je nejen naprosto nehorázná a drzá, ale hlavně nikým nevyžádaná. Tak jako valná většina vašich glos a pseudoklerikálních vejšplechtů, které by nemohly sloužit jako motivace ani pro někoho, kdo je na tom mentálně tak bídně, že vás respektuje,“ nebral si servítky.

„Jste nevolený, nevyvolený a nepovolaný omyl ve funkci, v jaké si přes svou košatou fantazii nedovedu představit nikoho méně disponovaného. Snad bych musel hledat mimo říši savců,“ pokračoval.

„Vaše nemocné narcistní ego vám ale nedává právo urážet občany této země, kteří se snaží o dialog a opět podotýkám, ne s Vámi. Touha prorazit, být viděn, uznáván a obdivován, je možná pochopitelná, ale buď se staňte diktátorem, nebo si pořiďte dostatečně velkou sbírku panenek, které budou sedět mlčenlivě v kroužku a Vy jim můžete přednášet Vaše sebestředné a vyprázdněné úvahy a můžete je krmit svou kadeřavou, patetickou a neoriginální lingvistickou barevností, která je však lživá a nemocná. Podobně jako Vy,“ znělo Kaňkovského doporučení.

„Možná jste jen plný bolesti a smutku. Ale za to my nemůžeme. Možná máte na něco talent a snad byste mohl být i užitečný a já bych Vám přál, abyste své místo na slunci našel, ale nepřeju si, abyste beztrestně a podle napadal lidi, kteří, na rozdíl od Vás, nejsou jen arogantní skořápkou, schovávající se za starcovu okovanou hůl,“ dodal herec závěrem. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…