Kalousek jedná adekvátně, myslí si TOP 09

10.07.2012 17:23

Ministr financí Miroslav Kalousek vyhrožuje policistům, vyzývá je k sebevraždě a neustále někoho uráží. Jeho straně TOP 09 to však zrovna nevadí. Server Týden.cz zjistil, že členům to připadá adekvátní.

Kalousek jedná adekvátně, myslí si TOP 09
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek

„Jednání ministra Kalouska považuji za adekvátní situaci," sdělil on-line deníku Týden.cz místopředseda strany a ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek. Někteří jeho kolegové dokonce soudí, že v případě Kalouska je podobné chování dokonce normální.

Interpelace nebudou

"Neočekávám, že by v této věci někdo Miroslava Kalouska interpeloval. Ostatně forma, kterou zvolil, není pro nikoho překvapením a je všeobecně známa," uvedl další místopředseda Marek Ženíšek.

"Nepředpokládám, že bychom o tom jednali. Některé výrazy jsou poněkud expresivní, na druhou stranu si opravdu kladu otázku, jestli má být Vlasta Parkanová obviněna z toho, že nezadala posudek," hájí ministra místopředsedkyně strany Helena Langšádlová.

Jediný, komu nepřipadá Kalouskovo jednání v pořádku, je šéf Starostů a nezávislých, předseda poslaneckého klubu TOP 09 Petr Gazdík. "Pan ministr by se měl takových výroků vyvarovat," řekl serveru Týden.cz.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…