Kampaň z kavárny graduje: Babiš, moták co všechno pose*e. Měcháček "To se ví" a Aňa Geislerová v záchvatu smíchu

07.10.2021 16:33 | Ze sítí

Kampaň finišuje. Známá herečka Aňa Geislerová se nyní opřela do premiéra Andreje Babiše. Prý je to moták, který všechno posere! Tajná nahrávka údajně hovoří za vše. „Měcháček bravo!“

Kampaň z kavárny graduje: Babiš, moták co všechno pose*e. Měcháček "To se ví"  a Aňa Geislerová v záchvatu smíchu
Foto: Repro Facebook
Popisek: Herečka Aňa Geislerová podporuje běloruskou opozici na Staroměstském náměsti

Časopis Reflex údajně získal neveřejnou nahrávku z jednání, na které premiér Andrej Babiš úkoluje šéfa ÚZIS Ladislava Duška, hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou a další krajské hygieniky. Ta má podle média dokazovat, že celou dobu řídí pandemii a opatření sám premiér.

Babiš v ní nabádá úředníky k tomu, aby obcházeli právo i ústavu a strašili lidi. Originál nahrávky má redakce údajně k dispozici, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů.

Reflex proto zorganizoval aspoň dramatizaci, kdy čtou herci doslovný přepis jednání. Hlavní role premiéra Babiše se zhostil herec Tomáš Měcháček. Ten se nedávno proslavil svým útokem na Luboše Xavera Veselého, že jeho televize XTV je placena z Ruska, což nebyla pravda, ale Měcháčkovi i přes neschopnost předložit důkaz to vyneslo pozvání do několika show včetně DVTV.

Ještě předtím se proslavil jako moderátor show To se ví na České televizi, která měla diváky žertovnou formou varovat před dezinformacemi.

Kromě Andreje Babiše absolvent loutkoherectví a protagonista reklamní série "I banku můžete mít rádi" v minulosti parodoval i prezidenta Zemana.

Nahrávku sdílela na svém facebookovém profilu i významná herečka Aňa Geislerová a komentovala ji následujícími slovy: „Tak tohle je přesný. Cenná ukázka toho, jak to ten moták řídí. Já tomu zcela věřím, haha. Best in cokoliv co můžu posrat, poseru:))) Andy, ty komiku!“ a neopomněla pochválit svého hereckého kolegu Měcháčka: „Děkuju! Pobavils... Měcháček bravo!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…