Kandidáti SPOLU zvoní na dveře lidí a chtějí si povídat. Starosta Kolář dorazil před dům Okamury. A takto to dopadlo

12.09.2021 9:58

Pravicová koalice SPOLU, tedy koalice ODS, lidovců a TOP 09, rozjela další část předvolební kampaně. Na stovkách míst po celém Česku chodí její kandidáti ode dveří ke dveřím a povídají si s lidmi o tom, co je trápí. Možná zazvoní i u vás. U Tomia Okamury (SPD) už se stavili, a předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie si to nenechal pro sebe. „Neomarxisti! Posprejují mi dům?“ vypálil otázku.

Kandidáti SPOLU zvoní na dveře lidí a chtějí si povídat. Starosta Kolář dorazil před dům Okamury. A takto to dopadlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Koalice SPOLU představila témata pro další fázi kampaně pro volby do poslanecké sněmovny

Koalice SPOLU rozjela další část kampaně a europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) je nadmíru spokojen.

„Když sleduju dnešní zahájení ‚door to door‘ kampaně koalice SPOLU, tak mám radost. Rozeběhli jsme se po celém Česku a zpětná vazba od lidí je skvělá. Moc díky. Změna přijde v říjnu. Podle vašich reakcí v to doufáte. Uděláme pro to maximum,“ pochvaloval si v sobotu lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský.

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Kontaktní kampaň koalice SPOLU

Jeho kolega Václav Rendl konstatoval, že z kampaně, dělané ode dveří ke dveřím, je znát, že Česko už potřebuje změnu ve vládě. Lidé si ji podle Rendlova názoru přejí. „Dnes jsme spolu s bratry lidovci Markem Výborným a Tomášem Zdechovským chodili ode dveří ke dveřím přímo za vámi, abychom věděli, co vás trápí a co chcete změnit. Je vidět, že tu změnu naše země už potřebuje. Spolu to docílíme!“ napsal na Twitteru.

Kontaktní kampaň koalice SPOLU

Kontaktní kampaň si pochvaluje i pražská TOP 09.

„Zahájili jsme další fázi kampaně – od dveří ke dveřím. Kandidáti koalice SPOLU po celé republice ode dneška chodí za voliči až domů. A reakce jsou vesměs pozitivní! Nejen na program koalice SPOLU, ale i na to, že se naši kandidáti aktivně zajímají, co lidi v této zemi trápí,“ zaznělo z TOP 09.

Kontaktní kampaň koalice SPOLU

Ode dveří ke dveřím chodí i hlavní představitelé koalice SPOLU, kandidát na premiéra Petr Fiala (ODS), předseda lidovců Marian Jurečka a šéfka TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Natočili o tom video.

 

 

Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) dorazil v rámci kampaně „door to door“ i ke zvláštnímu domu Tomia Okamury (SPD). Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie to nenechal bez komentáře.

„To už je koalice SPOLU tak zoufalá a programově vyprázdněná, že musí její vrcholný kandidát a starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) zveřejňovat na internetu fotky, jak věší na plot mého domu leták jejich koalice? Co od těchto neomarxistů čekat příště – posprejují mi dům nebo auto jen proto, že mám jiné názory než oni? Fakt nechci ani migranty, ani euro, jak prosazuje koalice SPOLU,“ reagoval Okamura pobouřeně na posměšek Koláře, který se slovy „pan Okamura nebyl doma, nechal jsem mu vzkaz“, doplněno srdíčky, pověsil na jeho vrátka letáček SPOLU. Nechal se u toho vyfotit a toto zveřejnil na sociálních sítích.

Pod příspěvkem Okamury se ihned vyrojily komentáře lidí, kteří pro přístup Koláře neměli pochopení. Spíše naopak. Všechni vesměs naráželi na mentální vývoj starosty. „Ano, nechal vzkaz pro celou ČR: Jsem ještě v pubertě,“ zněla jedna z mnoha obdobných reakcí.

Kontaktní kampaň koalice SPOLU

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…