Kandidátka na prezidentku se rozjela: Terorismus má značku Alláh Akbar. Všichni u toho to řvou. Pak se řekne, že byl cáklej na hlavě

17.09.2017 11:36

Moderátor Luboš Xaver Veselý v internetové televizi XTV.cz přivítal prezidentskou kandidátku Janu Yngland Hruškovou. Dáma uznává, že nemá moc šancí uspět v prezidentském souboji, ale ani tak nehází flintu do žita. Chce přimět lidi, aby si přestali dělat srandičky z terorismu a začali brát vážně to, co nám hrozí. Jana Yngland Hrušková je přesvědčena, že vypukne občanská válka.

Kandidátka na prezidentku se rozjela: Terorismus má značku Alláh Akbar. Všichni u toho to řvou. Pak se řekne, že byl cáklej na hlavě
Foto: Vít Hassan
Popisek: Aktivistka Jana Yngland Hrušková na Václavském náměstí

„Já jsem se naštvala, protože jsem si řekla, že nikdo z politiků nezastupuje můj zájem. Tak jsem se rozhodla kandidovat, aby o mně bylo víc slyšet,“ prozradila dáma hned na úvod, proč se rozhodla zabojovat o Hrad. Současně si je však vědoma toho, že prakticky nemá šanci na zvolení. Třeba proto, že nemá dost peněz na billboardy. „Já vařím teďka jenom tak z vodičky a doufám, že se to nějak vyvine. Ostatně těmito volbami já nebudu končit. Každý někdy nějak začínal, já si to prasátko musím nejdřív vykrmit,“ poznamenala dáma v nadsázce.

S vážnější tváří se pak jala vysvětlovat, co ji definitivně pohnulo ke kandidatuře na prezidentku.

„Spousta lidí nechce realizovat to, co se děje v Německu nebo ve Švédsku. Lidi si z toho dělají srandičky, oni si myslí, že se nás to netýká,“ rozjela se paní Hrušková. „Ten terorismus, znásilňování. Sociální systém se tam hroutí. Ve Švédsku určitě, v Německu taky. Mladí lidé nedostávají byty, dostává je někdo, kdo v té zemi nikdy nepracoval,“ rozčilovala se dáma.

„Terorismus má značku Alláh Akbar. Všichni u toho to řvou. Pak se řekne, že byl cáklej na hlavě,“ rozvíjela Yngland Hrušková téma. Lidé se musejí zamyslet a říct si, že musejí vzít obranu do svých rukou. Musí být obezřetní, aby viděli, jestli se neblíží terorista v autě, a musejí se učit sebeobranu, aby se ubránili násilníkům. „Co si myslím já, bude občanská válka,“ varovala důrazně.

Tato válka vypukne už v září po volbách do Bundestagu. V Německu je podle jejího názoru situace tak špatná, že to k válce směřuje. „Naše média nejenže lžou, ale ještě pravdu zamlčují,“ rozčilovala se dál.

Pokud by se stala prezidentkou, zasazovala by se o uzavření českých hranic a o vystoupení z Evropské unie, která nám podle dámy vnucuje migranty. „Merkelová křičí: Co dělají Češi, jak to, že je nechtějí přijímat. Proč paní Merkelová chce, že je máme přijímat. A co já mám s jejími migranty společného. To jsou její migranti, ona je pozvala,“ pálila dál Yngland Hrušková.

Hrušková má za to, že čeští politici patří do stejného pytle s Merkelovou. Stačí se podívat na premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD) nebo Andreje Babiše (ANO). Kalousek prý také každý den říká něco jiného.

Luboš Xaver Veselý připomněl Yngland Hruškové, že se ani ona nevyjadřuje vždy úplně košer. „Vy jste taky řekla o studentech, že to jsou sráči,“ poznamenal Veselý. „No to jsem řekla, ale říct o někom, že je sráč, je sakra něco jiného, než urážet dělnickou třídu,“ zareagovala.

Tím by se ale jako prezidentka tak úplně nezabývala. Místo toho by prosazovala třeba spravedlnost.

Své vystoupení uzavřela zpěvem české hymny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …