Karel Gott opět promluvil na téma uprchlíci

09.05.2016 9:06

Zpěvák Karel Gott považuje za chybu, že se začátkem dubna vyjádřil ke světovému dění, včetně uprchlické krize. „To jsem si dovolil moc,“ sype si popel na hlavu.

Karel Gott opět promluvil na téma uprchlíci
Foto: internet
Popisek: Karel Gott

Anketa

Kdo se podle vás nejvíce zasloužil o porážku Hitlera?

1%
84%
hlasovalo: 20689 lidí

Gott na počátku dubna v rozhovoru pro časopis Týden uvedl, že během léčby rakovinového onemocnění sledoval dění na české i mezinárodní scéně. Jeho pozornosti tak neunikla uprchlická krize, kterou česká pěvecká legenda nepřisuzuje na vrub náboženství (islámu), nýbrž tvrdí, že se jedná o řízený proces, který má za cíl oslabit ekonomický růst Evropy.

Gott tehdy kriticky podotkl, že Evropa prochází v současné době diverzí, což prý musí být každému jasné, když nekontrolujeme hranice. „Dřív tudy neproklouzla myš, a najednou přijdou nějací lidé, nikdo neví odkud, proč, zda mají doklady. A co my na to? Refugees welcome! (Uprchlíci vítejte! pozn. red.),“ nelíbilo se mu.

Zabrousil ale také třeba do Spojených států amerických, když prohlásil, že za republikánským kandidátem na amerického prezidenta Donaldem Trumpem stojí ilumináti, stejně jako stáli za nacistickým vůdcem Adolfem Hitlerem.

O víkendu Gott v rozhovoru pro Ona Dnes zalitoval, že uvedená slova pronesl. „V době léčby jsem zprávy sledoval se zájmem. To jsem si dovolit mohl. Ale co jsem si dovolit neměl, tak je v jednom interview komentovat. To jsem si dovolil moc,“ napsal zpěvák redakci.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…