Kateřina Zemanová chce uspořádat soutěž krásy. Na Pražském hradě

18.05.2013 8:20

První slečna Kateřina Zemanová si začíná plnit své sny. Její nejnovější ateliérové fotografie naznačovaly, že by se Kateřina nebránila modelingu, se svojí kamarádkou tak plánuje odvážný projekt. Ještě letos by chtěla uskutečnit soutěž královny krás, a to přímo na Pražském hradě.

Kateřina Zemanová chce uspořádat soutěž krásy. Na Pražském hradě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu Miloše Zemana. Miloš Zeman se stal novým prezidentem České republiky

Podle sobotního Blesku by se měl projekt jmenovat Face 2013 a jako místo konání si dcera prezidenta vybrala Jízdárnu Pražského hradu. "Chystáme soutěž Face 2013, která má konkurovat soutěžím typu miss. Měla by se uskutečnit v listopadu, zřejmě v Jízdárně Pražského hradu," potvrdila Blesku kamarádka Kateřiny Jana Jankovičová, matka známého tanečníka Filipa Jankoviče. Ta se také s první slečnou objevila i na fotografiích, které vyvolaly spekulace o důkladné počítačové úpravě.

Podle Jankovičové ale za výslednými fotkami nestála několikahodinová práce počítačového grafika, ale vhodně zvolené líčení, slušivý účes a také aktivní životní styl. Obě dvě dámy mají za cíl nejenom uspořádání soutěže krásy, ale také chtějí přemluvit známého herce Antonia Banderase, aby zasedl v porotě. Výtěžek ze soutěže by mě jít na onkologické oddělení nemocnice Motol.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: ane

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…