Kdo byl jedním z kulichů Motola? Paroubková, odpovídá Blesk

04.02.2011 8:49

Ředitel nemocnice v Motole Miloslav Ludvík popírá, že by se v nemocnici léčili protekční pacienti, takzvaní kuliši. To zapomněl, že například "u něj" rodila i Petra Paroubková, která měla pro sebe dokonce celé odděleníí?

Kdo byl jedním z kulichů Motola? Paroubková, odpovídá Blesk

Sestřih videa prozradil na ředitele Fakultní nemocnice v Motole Miloslava Ludvíka, že kvůli prosperitě nemocnice musí lékaři vyjít vstříc VIP pacientům. Podle Ludvíka je ale video účelové a nemocnice není zapletena do zmanipulovaných veřejných zakázek a při shánění peněz zařízení v žádném případě nepomáhají prominenti.

„Jenže zřejmě už trochu zapomněl, že když v listopadu 2009 v jeho nemocnici rodila Petra Paroubková, měla zajištěno naprosté soukromí, ostatním rodičkám bylo oddělení uzavřeno. Záchranná služba musela vozit ostatní maminky i v akutních případech do jiných nemocnic," připomíná v této souvislosti deník Blesk.

Sledujeme Kauzu Motol

Motol dokonce prý tehdy oficiálně tvrdil, že patro uzavřel kvůli malování. Jenže jako mávnutím kouzelného proutku malování skončilo právě ve chvíli, kdy Paroubková opustila nemocnici. „Měla i další privilegia, například vedlejší pokoj obsadila její ochranka," dodává k tomu Blesk. K popisku pod fotografií nezapomněl připomenout, že Ludvík se zúčastnil i velké oslavy k narození Paroubkovy dcery.

Deník nakonec dodává, že ředitel Ludvík ve čtvrtek zveřejnil nesestříhaný záznam videa z prosincové výjezdní porady. Z něho je patrné, že sestřih vyznívá opravdu zkresleně. Jenže otázkou nyní je, kdo ho nechal sestříhat a zveřejnil na webu. K záznamu měla podle vedení Motola jako jediná přístup bývalá mluvčí nemocnice Eva Jurinová.

„Kvůli úniku nahrávky teď budeme podávat trestní oznámení na neznámého pachatele," zdůraznil k tomu Ludvík.

Nejčtenější deník v zemi má zásadní vliv na vytváření veřejného mínění. Vydává ho společnost Ringier Axel Springel.

Dále čtěte:

Foto:Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…