Kdo vás platí, vyslechl si Rakušan v Havířově. S výjezdy skončil, příště pošle Nerudovou s Farským

25.03.2024 22:30

Ministr vnitra a předseda hnutí STAN Vít Rakušan dnes zakončil svou sérii Debat bez cenzury v Havířově. V debatách napříč Českou republikou mají Starostové a nezávislí pokračovat, vystřídat jej mají lídři STAN do europarlamentu Jan Farský a Danuše Nerudová. „V Evropě musíme hrát první ligu,“ dodal Rakušan.

Kdo vás platí, vyslechl si Rakušan v Havířově. S výjezdy skončil, příště pošle Nerudovou s Farským
Foto: ČT24
Popisek: Ministr vnitra Vít Rakušan při debatě Bez cenzury v Karviné

Ostré kritice čelil v otázce války na Ukrajině či migrace. Na adresu vlády padala přízviska jako neonacisté či banderovci. Víta Rakušana účastníci debaty kritizovali za migrační pakt. „Kdo vás platí? A nestydíte se za sebe?“ ptali se ministra vnitra. Zde Rakušan zopakoval, že by Evropa v případě řešení migrace měla dojít ke společnému řešení, a to bez povinných kvót, uvedla CNN Prima NEWS.

Předseda hnutí STAN oznámil, že přijde druhá šňůra Debat bez cenzury a s lidmi se budou setkávat Farský a Nerudová. „Děkuji, že jste na debaty chodili, i když jste se mnou nesouhlasili. Debaty bez cenzury nesmějí skončit jednou sérií. Nesmíme dát za pravdu těm, kteří tvrdí, že je to jen marketing. Pomyslné žezlo předávám Danuši Nerudové a Honzovi Farskému,“ uvedl Rakušan.

První debata s evropskými lídry STAN o EU by měla proběhnout 9. dubna v Brně. 

„Řeknu to na rovinu. V Evropě musíme hrát první ligu! Předávám svoji kapitánskou pásku Danuši a Honzovi, kteří nás do ní povedou. A debaty? Budou! Hned ve čtyřech městech, kde si můžete čelo kandidátky Starostů sami prověřit. Jako vždycky bez cenzury,“ dodal Rakušan na sociální síti.

V rámci Debat bez cenzury ministr Rakušan diskutoval v Karviné, v Sokolově, Mostě, České Lípě, Vyškově, Přerově a v Ústí nad Labem, městech, kde vláda a hnutí STAN nemá příliš příznivců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Mírně přihlouplý Rakušan vyšle debatovat s občany ještě větší hlupáky než je on sám., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePuhýš s jedním kmínem , 26.03.2024 10:24:38
To nevymyslíš.

|  12 |  0

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …