Když je Nečas podělaný, těžko mu můžu pomoct. Kníže se rozpovídal v novinách

25.05.2013 9:09

Že by za odvoláním pražského primátora Bohuslava Svobody (ODS) byla zrada TOP 09, jak tvrdí občanští demokraté, není podle místopředsedy vlády Karla Schwarzenberga pravda. Jsou to kecy, tvrdí doslova. Podle něj je premiér Petr Nečas pouze nervózní, protože k příštím volbám zbývá necelý rok.

Když je Nečas podělaný, těžko mu můžu pomoct. Kníže se rozpovídal v novinách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

ODS tvrdí, že je v Praze TOP 09 zradila. Co na to předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg? „To jsou kecy. Máme necelý rok k příštím volbám a začíná předvolební boj. Pan premiér je poněkud nervózní, což v jeho situaci chápu. Tak na nás začíná útočit, že dochází ke spikleneckým setkáním, že Kalousek, já a Hudeček jsme se spikli proti primátorovi,“ tvrdí.

Schwarzenberg má za to, že Hudeček a spol. jen dospěli k závěru, že to už s ODS nejde, poněvadž nejde pohnout s problémy tunelu Blanka nebo dopravního podniku.

Scénáře premiéra Petra Nečase, že topka bude chtít zanést rozbroje i do vlády a že bude chtít vyvolat předčasné volby, se Schwarzenberg nebojí. Žádný se totiž nechystá, říká v rozhovoru pro Právo kníže. „Když je někdo podělaný, tak já mu nemohu pomoci. S tím se musí vypořádat sám,“ má jasno ministr.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…