Klára Samková k paktu OSN: V Evropě bude občanská válka. Klidně mě zavřete, ve vězení bude nejbezpečněji

19.12.2018 8:27

Právnička Klára Samková se na sociální síti obsáhle rozepsala o důsledcích hlasování pro zprávu vysokého komisaře OSN o uprchlících. Pro Českou republiku to podle ní znamená zásadnější změny, než si kdokoliv z politiků připouští.

Klára Samková k paktu OSN: V Evropě bude občanská válka. Klidně mě zavřete, ve vězení bude nejbezpečněji
Foto: archiv
Popisek: Klára Samková

Podle Kláry Samkové dění kolem migračního paktu a zprávy o uprchlících, schvalovaných v OSN, ukazuje několik podstatných věcí.

Anketa

Měl by Tomáš Petříček i nadále být ministrem zahraničí?

3%
97%
hlasovalo: 20727 lidí

Především Samková, vzhledem k vývoji migrace, očekává občanskou válku přinejmenším v evropském prostoru. Ta bude mít podobu obrovské vlny kriminality, nejprve z řad migrantů, pak i druhé strany, které dojde trpělivost. Lidé se totiž podle ní nebudou chtít „patlat s dodržováním práva“, když uvidí, že neplatí pro všechny. „Základní podmínkou fungování práva přitom je jeho všeobecná závaznost. Jakmile přestane platit, systém krachuje,“ vysvětluje právnička.

A všem, kteří její slova vnímají jako strašení, vzkazuje: „Jo, pokud mne chcete udat pro šíření poplašné zprávy, klidně si poslužte. Za pár let bude vězení nejbezpečnějším územím v zemi“.

Z toho, co se odehrálo mezi premiérem Babišem a ministry Hamáčkem a Petříčkem, podle Samkové vyplývá, že vláda České republiky je ve stádiu rozkladu. „V podstatě tady proběhl (aniž jsem si toho příliš všimli) další pozvání do Moskvy... eeee. do Bruselu, a tentokrát se žádný s. Kriegel, který by nepodepsal, nenašel,“ dodává k tomu doktorka.

Voliči ANO podle ní od této chvíle navzdory ujišťování premiéra Babiše, že se nic neděje, budou vnímat ANO jako zrádce. Je to prý sice zkratkovitý pohled, ale lidé prostě takto uvažují.

„Milé ANO - máte premiéra a ten o zájmech a názorech lidu věděl, přesto šel proti nim. Měli jste si svého premiéra ukočírovat (ačkoliv všichni víme, že je to nemožné) a toto nedopustit. Budete proto následovat osud TOP09: Poprvé jste vzbudili naději, podruhé vám byly chyby odpuštěny, potřetí budete rádi, že prolezete do Parlamentu a počtvrté do něj neprolezete,“ varovala.

Pro českou politiku to podle Samkové znamená, že byl právě odpískán start hledání nové věrohodné alternativy pro většinového voliče. Současná „demokratická opozice“ je prý v tomto směru nepoučitelná, neboť zemi do tohoto marasmu sama přivedla.

Co přesně napsala Klára Samková:

Pominu teď otázku, jak to dále bude s migranty...podle mého názoru je tím zaděláno na občanskou válku v celosvětovém, nebo alespoň evropském prostoru, brutálně potlačenou, následovanou obrovskou vlnou kriminality, nejdříve migrantské, následně i původního obyvatgelstva, protože kdo by se s těmi právy patlal, když neplatí pro všechny... Základní podmínkou fungování práva přitom je jeho všeobecná závaznost. Jakmile přestane platit, systém krachuje... (Jo, pokud mne chcete udat pro šíření poplašné zprávy, klidně si poslužte. Za pár let bude vězení nejbezpečnějším územím v zemi...)
Dále z toho plyne, že naše vláda je ve stavu totálního rozkladu, že v podstatě tady proběhl (aniž jsem si toho příliš všimli) další pozvání do Moskvy... eeee. do Bruselu, a tentokrát se žádný s. Kriegel, který by nepodepsal, nenašel... V takovém marasmu jsme ještě nebyli...
Rovněž z toho plyne, že je skokový konec růstu preferencí hnutí ANO, protože to se dnešním dnem stalo hnutím, které zradilo své občany. To je velmi zkratkovitý pohled, ale národ to takto bude vnímat. Milé ANO - máte premiéra a ten o zájmech a názorech lidu věděl, přesto šel proti nim. Měli jste si svého premiéra ukočírovat (ačkoliv všichni víme, že je to nemožné) a toto nedopustit. Budete proto následovat osud TOP09: Poprvé jste vzbudili naději, podruhé vám byly chyby odpuštěny, potřetí budete rádi, že prolezete do Parlamentu a počtvrté do něj neprolezete... (dále odkazuji na matematickou hru půjčka - půjčka - oplátka. Přesně tak to funguje..)
Dále: autentická opozice v této zemi neexistuje, protože je v naprosté většině složena z osob, které se podílely na nastolení dnešního marasmu - a to třeba tím, že si hrály na morální autority... ano, TOP09, mluvím o tobě... Naprostým paradoxem je, že jedinou skutečnou opozicí je SPD a KSČ, z čehož by se jeden... že ano...
A z toho plyne jedno převeliké ale skutčně převeliké poučení:
JE ZDE BRUTÁLNÍ PROSTOR PRO NOVÝ POLITICKÝ SUBJEKT - STRANU - HNUTÍ...
Podmínka nutná, nikoliv však postačující: posledch 30 let nebyl u moci...
Právě jsem odpískala start... jsem zvědavá, kdo se objeví v cíli...



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…