Komentátor Hrebenar má po terorismu ve Vídni vzkaz. Pro všechy „islamofobní a xenofobní hlupáky“ s vlhkými sny

03.11.2020 18:23

K teroristickému útoku ve Vídni z pondělního večera se již vyjadřovali mnozí. Nyní tak učinil i aktivista a facebookový komentátor Jiří Hrebenar. Čin podle něj vůbec nemusel spáchat islamista a dlouhou dobu to podle něj nebylo jasné. Později se ale ukázalo, že o čin muslimského extremisty skutečně šlo. Co na to aktivista? Zeman a Okamura jsou „fobici“.

Komentátor Hrebenar má po terorismu ve Vídni vzkaz. Pro všechy „islamofobní a xenofobní hlupáky“ s vlhkými sny
Foto: Facebook
Popisek: Jiří Hrebenar

Anketa

Obáváte se, že islámský terorismus udeří i v České republice?

96%
hlasovalo: 21823 lidí

„Islamofobní a xenofobní hlupáky bych chtěl ujistit, že v případě teroristického útoku ve Vídni nebyli svědci střelby, není jisté, že útok provedli džihádisté, a také není jisté, zda synagoga byla vůbec terčem útoku,“ napsal aktivista ve svém příspěvku.

„Takže všechny vykladače o extremistických vlhkých snech, na kterých budou v rámci generalizací fobici legitimizovat své nenávisti, nejsou reálné alespoň k času 23.00, kdy byla tato reportáž zveřejněna a kdy přesto xenofobové už na sociálních sítích perlili své islamofobní vlhké sny projevující radost nad tím, že je na světě další generalizační šťouch, kterým by si mohli připadat jako zdatní znalci pravdy o zkaženosti islámu a muslimů na celém světě,“ tepe Hrebenar.

Ve Vídni v pondělí večer došlo k teroristickému útoku, při kterém čtyři lidé zemřeli a několik jich bylo zraněno. Útočník, dvacetiletý Kujtim Fejzulai původem ze Severní Makedonie, kterého policie zastřelila, byl již trestán za teroristickou činnost a měl být stoupencem Islámského státu.

Když to Hrebenar zjistil, napsal další příspěvek, kde znovu ztepal všechny nenávistníky. „Útočník z Vídně  byl podle slov rakouského ministra vnitra dvacetiletý muž s kořeny v Severní Makedonii. Hádám, že až se to dozvědí fobici, Zemanova i Okamurova klaka prokládaná další řadou radikálů, budou soc. sítě plné nenávistných výkřiků na uprchlíky a migranty...“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Českou školu překopou od základů. Genderové pexeso a dějepis na přeskáčku

20:00 Českou školu překopou od základů. Genderové pexeso a dějepis na přeskáčku

Do konce května probíhá veřejné projednávání nových školních osnov, které od loňského podzimu reform…