Kradl naftu. Teď chce sesadit Zemana z Hradu

12.09.2017 10:50

Mezi vyzyvatele prezidenta Miloše Zemana patří nově také bývalý starosta Vraclavi na Orlickoústecku Vladimír Boštík. Podpisů pod peticí již má podle svých slov dostatek. Sbírá však dál, jeho cílem je zisk 150 tisíc podpisů. Transparentní účet má prozatím však téměř prázdný. V rozhovoru pro Seznam Zprávy pak uvedl mimo jiné to, co by chtěl dělat jako prezident.

Kradl naftu. Teď chce sesadit Zemana z Hradu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Pražský hrad z mostu přes Vltavu

„Jsem rozvedený, mám dvě dcery, mám dvě vnoučata. Šířím energii široko daleko, a proto to dělám všechno,“ sdělil v rozhovoru Boštík a zmínil i to, proč je invalidním důchodcem. „Měl jsem úraz, mám problémy i s kolenem, které má jít na totální endoprotézu,“ vysvětlil Boštík.

„Byl jsem osm let starostou obce Vraclav. Z komunální politiky vím, jak žijí lidé s příjmem 10 tisíc a méně. Neustále jsem mezi obyčejnými lidmi,“ zmínil Boštík také to, proč by jej lidé měli volit.

Anketa

Půjdete k parlamentním volbám?

98%
hlasovalo: 11655 lidí

Boštík, jenž se živí rozvážením zásilek, nasbíral již více než 63 tisíc podpisů. Vstává podle svých slov ve dvě hodiny ráno, následně vyřídí e-maily a vyráží na cesty. Podpisy tak mohl sbírat jen o nocích a víkendech, vypomohl si však i při rozvážení. „Díky tomu jsem sehnal v takovém časovém rozsahu tolik podpisů. Každý týden mě firma posílala do jiných společností, tak jsem tam udělal dvacetiminutovou politickou přednášku a lidé pochopí, že jsem ten správný člověk na prezidenta. Já jim říkám, že stát jsou občané České republiky,“ podotkl Boštík. 

Boštík je v současné době nepravomocně odsouzený za to, že kradl naftu. Splácí téměř šest milionů dluhů. „To je všechno vymyšlené,“ říká k soudním tahanicím. „K těm věcem, za co mě odsoudili, si myslím. Paní soudkyně byla podjatá,“ řekl jasně. Jeho prezidentský program tak je, že se chce zbavit soudcovsko-policejně-exekutorské mafie. Transparentní účet má již založený, sešlo se mu na něm zatím patnáct tisíc korun. „Mám ale přísliby,“ sdělil Boštík s odkazem na budoucí sponzory. Jejich jména však uvádět nechce.

Protikandidáty pak Boštík označuje jako odtržené od reality. 

Původní text ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…