Kreténe! Dohra „betlému“ od Fridrichové. Pavel Novotný se přidal. A lidé to zatím novinářům z ČT dávají „sežrat“

27.12.2019 13:50

Přání k Vánocům od 168 hodin Nory Fridrichové se proslavilo a reakcí na něj přišlo opravdu hodně. Většinou ve formě představ, jak by ČT a její vysílání vypadaly, kdyby v nich jistí lidé neseděli. Ozval se např. komentátor konkurenční TV Prima, Tomáš Vyoral, a řekl, že kdyby v ČT nebyli manipulátoři, demagogové a propagandisté, bylo by v ní sice prázdno, ale zase by se ušetřilo. A Pavel Novotný mu vzkázal cosi o kreténech.

Kreténe! Dohra „betlému“ od Fridrichové. Pavel Novotný se přidal. A lidé to zatím novinářům z ČT dávají „sežrat“
Foto: Repro ČT
Popisek: Reportáž 168 hodin o Andreji Babišovi

Vše začalo vánočním přáním pořadu 168 hodin. „Přejeme krásné Vánoce všem lidem dobré vůle,“ píše se na profilu pořadu Nory Fridrichové spolu s obrázkem kromě zvířat prázdného Betléma a nápisem „Betlém bez Židů, Arabů, Afričanů, uprchlíků a svobodných matek“.

Komentářů k tomuto obrázku se sešlo mnoho, například o tom, že Marie svobodná matka nebyla, „tři králové“ pocházeli ze zemí na východ od Izraele, Marie s Josefem nebyli uprchlíci apod. Dále se ozvaly hlasy, že redaktoři ČT propásli příležitost mlčet, že za prázdný Betlém nepochybně může Putin či že Betlém, ve kterém jsou pouze hospodářská zvířata, ve skutečnosti představuje redakci pořadu 168 hodin.

Ozval se i bývalý starosta Prahy 3 Alexander Bellu. S obrázkem, jak by pořad 168 hodin vypadal bez aktivistů, manipulátorů a z daní placených redaktorů.

Anketa

Prospěl spolek Milion chvilek pro demokracii České republice?

7%
93%
hlasovalo: 62899 lidí
Své si k obrázku řekl také komentátor TV Prima Tomáš Vyoral. „Fridrichová, Wollner a uvědomělá partička ze 168 hodin jedou bomby... Ještě by nám mohli ukázat, jak by vypadalo zpravodajství ČT bez manipulátorů, demagogů, indoktrinátorů, propagandistů, ‚popletů‘ a la 3x ‚bývalý premiér Babiš‘ a dalších lepších novinářů. Myslím, že dost prázdně. Ale nám by bylo lépe a ušetřili bychom za jejich tajné platy miliardy,“ narážel komentátor na odmítavý postoj, který ke zveřejňování platů zaměstnanců zaujal generální ředitel České televize Petr Dvořák.

K Vyoralově příspěvku se vyjádřil starosta za ODS Pavel Novotný. „Nikoho nezajímáš, nikdo ti nenaslouchá, kreténe,“ smál se Vyoralovi. „Pavlíku, Ty ses nám zase nějakým dryjákem vyztužil! Obávám se o Tvé psychické zdraví. Rodiče a blízká rodina z Tebe musí být smutní. Nedopadne to s Tebou zřejmě dobře... Užívej snížku v době globálního oteplování. Zdar a sílu! Řeporyje si tě nezaslouží! Takového prasopejska by ani strejda Hitler nezasloužil,“ reagoval ve stejném duchu komentátor.

A k obrázku přibyla i proti verze. S popiskem „Betlém bez Václava Moravce a Nory Fridrichové“. Co na obrázku chybí, je nabíledni.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…