Krnáčová nerezignuje

30.03.2015 15:45

I přes tlak magistrátní opozice, zejména ODS a TOP09, hodlá Adriana Krnáčová setrvat na svém postu nejvyšší političky metropole. ParlamentníListy.cz o tom informoval zástupce radnice.

Krnáčová nerezignuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová

"Pokud se skutečně potvrdí informace, které přinesl deník Neovlivní.cz, jednala Adriana Krnáčová proti zájmům hl. m. Prahy. V tom případě by se jednalo o flagrantní pochybení paní Krnáčové a měla by okamžitě rezignovat," konstatuje předsedkyně klubu zastupitelů za ODS Alexandra Udženija.

"Klub TOP 09 a nezávislých považuje toto jednání za hrubé porušení zákonů a zájmů hlavního města Prahy a vyzývá primátorku k vyvození politické odpovědnosti a zvažuje podání trestního oznámení na primátorku v této věci," uvedl pro ParlamentníListy.cz Václav Novotný předseda klubu TOP 09 a nezávislých.

Marně. Jak naše redakce zjistila, primátorka trvá na svém postupu a v celé věci nevidí pochybení. Nejvyšší vedení hnutí ANO se dosud nevyjádřilo. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…