Kubice má další spor. Nyní s šéfem protimafiánského útvaru

23.09.2012 21:57

Podle informací internetového deníku Insider má ministr vnitra Jan Kubice další spor. Pod policejním prezidentovi Petru Lessym to je šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta.

Kubice má další spor. Nyní s šéfem protimafiánského útvaru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta, bývalý šéf ÚOOZ

Vztah Jana Kubiceho a Roberta Šlachty nebyl podle deníku ani dosud příliš idylický. Nyní jsou ale na kordy, a to kvůli nedávno dokončené kontrole z ministerstva na půdě Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu.

Kontrola totiž prokázala, že byla pravidelně zneužívána služební auta na soukromé účely. Přitom byly prověřeny i další útvary, jenže přibližně z desítky vyšel právě ten Šlachtův nejhůře.

Šéf útvaru si ale bere výsledky kontroly osobně. Kubice po něm prý jde, což ve výsledku ohrožuje boj proti organizovanému zločinu a mafiím. Vnitro ale tuto verzi odmítá. Výsledky kontroly předalo policejnímu prezidentovi Martinu Červíčkovi. Na něm je tedy další krok.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…