Kubice si zašel na pivo s kamarády. Bulvár má radost

03.02.2012 10:46

Bulvární deník Blesk v pátek přinesl zprávu o setkání ministra vnitra Jana Kubiceho s kamarády v hospodě. Za pivem přišel také šéf kanceláře ministra Pavel Kolář a náměstek ministra vnitra Radek Šmerda.

Kubice si zašel na pivo s kamarády. Bulvár má radost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Kubice

Podle Blesku se Kubice, Kolář a Šmerda ve středu večer bavili jako běžní návštěvníci hospody. Bulvární deník poukázal na to, že toho dne snad ve všech médiích byl útěk nebezpečného pachatele, kterému předcházela střelba v ulicích Prahy. O tom se ale Kubice s přáteli prý nebavili.

Mluvčí ministerstva vnitra okomentoval schůzku v hospodě tím, že „Kubice a spol si prostě a jen po náročném pracovním dnu zašli na jedno“.

Byl jsem jako indián na válečné stezce

Kubice nedávno uvedl v pořadu ČT Krásný ztráty, že se na vnitru cítí osamocený podobně jako kdysi v ÚOOZ.

"Doopravdy jsem netušil, že se vrátím, Za šest týdnů to budou čtyři roky, co jsem odešel od policie a to mi přitom trvalo asi tři roky, abych se od policie odpoutal, abych nekoukal na internet, co udělali, nebo neudělali, a abych se to nesnažil osobně hodnotit. Ledva jsem se odpoutal, tak tam jsem opět,“ prohlásil a dodal, že na Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu pracoval člověk v podstatě nonstop. "Byl jsem tam jak indián na válečné stezce, osamocený, tam, i tady teď."

V pořadu Kubice hovořil také o tom, jak se dostal na ministerstvo vnitra. Vzpomínal i na službu  u policie a těžké časy v 90. letech, kdy ho musel zachraňovat prezident Václav Havel.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…