Levičáci jsou horší, než náckové. Jiří X. Doležal nevěřícně zírá, co se odehrává v Hamburku

08.07.2017 14:15

Německý Hamburk zažil bouřlivé dny. Demonstranti protestovali proti summitu G20, který se ve městě uskutečnil. Zraněny byly desítky policistů. „Levičáci horší nácků,“ zkonstatoval v té souvislosti komentátor Reflexu.cz Jiří X. Doležal.

Levičáci jsou  horší, než náckové. Jiří X. Doležal nevěřícně zírá, co se odehrává v Hamburku
Foto: Vít Hassan
Popisek: První den summitu G20. Potyčky s policií gradují

 

„Summit dvaceti nejvyspělejších zemí ukázal, že v současnosti ubývá sociální patologie na pravici, a naopak z ultralevice se stává reálné ohrožení veřejnosti. Takovou paseku, jakou udělali v Hamburku anarchisté a levicoví radikálové, náckové prostě nezvládnou,“ míní Doležal úvodem svého textu. 

V ulicích Hamburku se podle něj setkali soudruzi anarchisté, anarchosyndikalisté, marxisté, maoisté, trockisté, guevaristé a další představitelné odrůdy světové ultralevice. 

„Tato násilnická ultralevice je stejně jako neonacisté před lety identifikovatelná na první pohled: Jsou to zakuklenci v černém, taktika black block, kterou je mimořádně ztížena identifikace násilníků přes kamerové systémy. No a tihle soudruzi začali bojovat proti imperialismu – zcela stejně, jako neonacisté bojovávali proti celosvětovému židovskému spiknutí a sionismu vůbec,“ zmínil a poukázal na ničení majetku zcela nevinných občanů, kteří se provinili jen tím, že jejich auto parkovalo anarchistům v cestě. „Tak ho prostě zapálili, ať žije Lenin,“ podotkl Doležal. V ulicích Hamburku totiž demonstranti v rámci protestů zapálili desítky zaparkovaných aut. 

Původní text ZDE.

„A svoji chrabrost pak prchající útočníci potvrdili, když se schovali před policií v mateřské škole, aby děti použili jako živé štíty bránící policistům použít proti násilnickým levičákům slzný plyn nebo gumové projektily,“ sdělil rozhořčeně Doležal.

Závěrem se zeptal, kdy si asi evropská společnost uvědomí, že ti mládenci nosící trička s Guevarou a bydlící ve squattech, jsou dnes nebezpečnější než už v podstatě vymřelí náckové. „Jak dlouho budeme tolerovat nejrůznější obsazování Klinik a zcela veřejné vystupování celé řady ultralevých subjektů, tvářících se, jako by patřily do demokratické společnosti?“ zeptal se. Násilí zleva se podle něj stává celoevropským standardem. „Aniž by proti tomu kdokoliv z humanistických intelektuálů cekl. Oni tihle sluníčkoví intoši s ultralevicí obvykle skrytě sympatizují – a tak její nebezpečnost prostě nemůžou vidět,“ uzavřel se slovy, že pro udržení demokracie je nezbytné lidi jako ty žháře z Hamburku zmlátit a zavřít.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…