Levičáky máme podle Jakla dobré. Jen ti pravičáci nám scházejí

16.03.2013 15:18

Ladislav Jakl, který byl poradcem dnes již bývalého prezidenta Václava Klause, v rámci vyjádření k výsledkům 37. sjezdu ČSSD ostře zkritizoval současnou českou pravici, která nehájí pravicové hodnoty.

Levičáky máme podle Jakla dobré. Jen ti pravičáci nám scházejí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl

K sociální demokracii se nechtěl blíže vyjadřovat, jak uvedl pro server EuroZprávy.cz. „Myslím, že levicovou politiku tato strana hájí dobře," uvedl Jakl. Neodolal však rýpnutí do české pravice: „ještě, aby takto dobře někdo hájil politiku pravicovou."

Pravice se v posledních letech zmítá v krizi, o čemž svědčí výzkumy veřejného mínění. ODS v nich již dlouhou dobu získává kolem 10% stejně jako TOP 09, která je mladou stranou. ODS by měla se sebou něco dělat, pokud nechce skončit v zapomnění.

ODS je vyčítáno, že ve vládě nedělá pravicovou politiku. Přestože by měla mít hlavní slovo, dělají se kroky, které měla v programu TOP 09, ale ODS šla svým předvolebním programem proti ním.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…