Lidovci bez invence? Bělobrádek diskutuje na nádraží, lidem nabízí jablka

02.10.2013 13:28

Kampaň KDU-ČSL prozatím není příliš vidět. Její předseda se proto rozhodl pro kontaktní kampaň. Její způsob však zaráží i samotné členy partaje.

Lidovci bez invence? Bělobrádek diskutuje na nádraží, lidem nabízí jablka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

„Tak třeba dneska je v Hradci Králové na nádraží a rozdává lidem, kteří s ním budou mluvit, jablka, to mi přijde trapné," řekl ParlamentnímListů.cz jeden ze členů strany. „I když jsem z Třebechovic, tak vím, že i v Hradci Králové mají s panem předsedou problém, protože nedrží dohody a celkově je nemastný, neslaný," doplnil s tím, že změna v čele KDU je nyní nereálná.

Lidovci mají rovněž problém s možným vstupem do sněmovny. Většina agentur jim dává malou šanci pro vstup. Podle oslovených sociologů ztrácí zejména na Moravě, kde bývala KDU-ČSL silnou. Potenciál jim prý bere především ČSSD, Babišovo ANO a Okamurův Úsvit.

Jak ovšem Pavel Bělobrádek uvedl na svém profilu na ParlamentníchListech v odpovědi na dotaz čtenáře: „Speciální pozornost je zaměřena na otázku ochrany lidských práv, včetně pomoci křesťanům v zemích, kde jsou pronásledovanou menšinou. Co se týká financování vysokého školství, chceme zabránit vytváření bariér v přístupu k vysokoškolskému vzdělávání. Nepodpoříme školné za studium na první vysoké škole s řádným průběhem studia."

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…