Lobbista Telička a lenochod Bohouš hosty Jana Krause

14.03.2012 13:32

Žije se v Bruselu lépe eurokomisařům nebo lobbistům? Dá se na úspěšné účasti v talentové soutěži skutečně postavit kariéra? Může vám utéct lenochod? To jsou otázky, na které se bude snažit odpovědět páteční talk-show Jana Krause.

Lobbista Telička a lenochod Bohouš hosty Jana Krause
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Hostem mimo jiné bude diplomat a lobbista, bývalý eurokomisař a předseda České ragbyové unie Pavel Telička. Ten v minulosti působil také jako poradce exministra dopravy Víta Bárty, a to právě na jeho tehdejším resortu.

Bártova účast v Show Jana Krause v září 2010 (psali jsme ZDE) přitom byla jedna z nejvíce medializovaných. A to i díky Bártovu popisu ministerského rozpočtu slovy "frnk, frnk a želvy jsou v prdeli," řekl exministr jako příklad toho, když dorazil na úřad a zjistil, že budget není v tom stavu, v jakém měl být. "Co prosím?" ptal se Kraus. "Já jsem teď nerozuměl tomu slovu. V prdeli? Želvy jsou v prdeli, to jste řekl?"

U Jana Krause kromě Bárty vystoupil například sociální demokrat Karel Březina, ministr školství Josef Dobeš či Kristýna Kočí.

Sledovanost pořadu je dlouhodobě jedna z nejvýraznějších v rámci televize Prima.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…