Majerová: Babišova drahota? Jen žvásty

21.10.2021 9:18

Zuzana Majerová Zahradníková (TSS) se na facebooku vyjádřila k „Babišovo drahotě“, kterou často političtí konkurenti šéfovi hnutí ANO vyčítali. Úzce to podle ní souvisí s „šílenou“ zelenou dohodou, tzv. Green Dealem. Podle ní jeho důsledky již přicházejí.

Majerová: Babišova drahota? Jen žvásty
Foto: Repro ČT24
Popisek: Šéfka Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková v předvolebním rozhovoru

Hned na úvod Majerová Zahradníková konstatuje, že ačkoliv nechce být nositelem špatných zpráv, realita je neúprosná. „Opakovaně jsem upozorňovala na fakt, že tvrzení koalic SPOLU a PirSTAN o ‚Babišově drahotě‘ jsou jen populistické žvásty a předvolební lži,“ uvedla s tím, že zvyšování cen je jen důsledkem „zeleného šílenství“.

„Reálná drahota je totiž jen důsledkem jejich neustálé adorace a podpory EU a zeleného šílenství, zvaného Green Deal. A neustále opakovaná slova pana Petra Fialy (ODS) o smíření se s realitou a podpora této utopistické katastrofy od celé bruselské koalice, našim lidem peněženky rozhodně nenaplní, ba naopak,“ vyjádřila se razantně s tím, že konec  firmy Bohemia Energy je jen začátek chudnutí všech.

„Zdražovat se bude absolutně vše a do poloviny příštího roku bude benzín za cca 70 Kč/litr. Úroky z hypoték vzrostou na 2,5násobek, stejně jako veškeré ceny,“ varuje a připomíná, že od začátku bojují proti „šílené“ zelené politice, kterou označuje podle jejích slov přesnějším názvem, a sice „zelenou bídou“.

„Na rozdíl od ostatních stran se nehodláme smířit s tím, že úředníci z Bruselu obětují životy lidí v boji za zelenou planetu,“ uzavřela. Trikolóra Svobodní Soukromníci ve volbách neuspěly a do dolní komory Parlamentu se nedostaly. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…