Martin Dejdar se vymstil. Pavel s ním šel do party a je zle

02.01.2023 14:12 | Ze sítí

Prezidentský kandidát Petr Pavel se předvedl ve svých předvolebních klipech na bruslích. Spolu s ním se ukázal i herec Martin Dejdar či Jiří Hrdina. Ne všichni však Pavla za jeho videa chválí. „Drahý politický marketing dělá horší kocovinu než laciné víno," poznamenal mimo jiné Ondřej Dostál. „Pavel a Dejdar loví bobříka trapnosti... Oba...“ zmínil pro změnu Martin Svárovský.

Martin Dejdar se vymstil. Pavel s ním šel do party a je zle
Foto: Reprofoto: Twitter Petra Pavla
Popisek: Petr Pavel na ledě

„Tak co ten novej, kam ho dáme?“ ptá se Dejdar svých spoluhráčů v prvním klipu, který zveřejnil koncem roku. „V obraně už byl a byl dobrej,“ reaguje první z hráčů: „Tak ho pošlem do útoku,“ odvětí další. Dejdar na Petra Pavla křičí, ten přijede na bruslích k němu a Dejdar říká: „Ty půjdeš do útoku a koukej nahrát!“ Další z hráčů v tu chvíli konstatuje: „Říkal na Hrad? Tak tam bych tě taky rád viděl.“ Jedním ze spoluhráčů je právě hokejista Jiří Hrdina.

Pavel následně za toto video poděkoval a na nový rok pak přišlo i pokračování.

„Hrdina na led,“ křičí Dejdar ve druhém videu. Jiří Hrdina se naklání k Pavlovi a říká: „To bylo na tebe.“ Když Hrdina oponuje, dodá k tomu ještě to, že půjdou na led oba. Petr Pavel následně udýchaně přeje nový rok všem příznivcům, Dejdar jej však napomíná a Pavel to zkracuje: „Tak tedy, vám všem jenom samá vítězství.“

Diplomat, vedoucí programu bezpečnostních strategií evropských hodnot, Martin Svárovský si na twitteru z klipu dělá legraci. 

Směje se pak i jedné z replik ve videu, kdy Dejdar volá na Pavla: „Generále, neflákej se, ještě není konec.“ TvL!!! „Pavel a Dejdar loví bobříka trapnosti... Oba...“ zmínil Svárovský.

Anketa

Kdo by hájil ČR před Bruselem lépe?

hlasovalo: 28224 lidí

„Ano, trapná kampaň je trapná kampaň, to je celé. Rozhodně nesrovnávám pana Pavla s Putinem či Lukašenkem. Kdo mě čte, ví, že podobné srovnání – osobní či historická – nemám rád. Srovnávám jen způsoby kampaně. Domnívám se, že míra vkusu souvisí s mírou demokratičnosti,“ dodal poté také Svárovský.

V diskusi to však za své názory schytává, mimo jiné mu diskutéři píšou, že když podporuje senátora Marka Hilšera (případně jiní ukazují na podporu Andreje Babiše), měl by spíše poukazovat na jeho přednosti, než se vysmívat kampaním druhých.

„Jsme jedna z tradičních hokejových zemí a náš prezidentský kandidát nesmí hrát hokej, protože ho shodou okolností jinde hrají i dva diktátoři? To je ale vyspělé uvažování. Když nějaký jiný diktátor začne hrát fotbal, tak už si ani nečutne,“ zmínil pak například také jeden z diskutérů.

„Tuček, Šlajs. Stejné chyby, stejné známky.“ Hrdina na led, OMG. A vedle Nerudová usilovně vysvětluje tituly. Drahý politický marketing dělá horší kocovinu než laciné víno. Radši volit Karla Diviše nebo Marka Hilšera, které nevyrábí žádná píárovka,“ rýpal do videí však také Ondřej Dostál. A i on ukazoval Putina na medvědovi jako příklad vedle Pavla na motorce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Koukám, že Babiš ani nemusí dělat žádnou kampaň., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePrognostik24 , 02.01.2023 16:35:04
Pavel, Nerudová a ti nymandi kolem nich, jí dělají za něj. Přemluv Pavla, přemluv Nerudovou ať jdou do ......

|  9 |  0

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…