Martin Konvička sepsal prognózu vývoje v Německu, respektive na území dnešního Německa. Je to nadsázka, ale ne zase tak velká

30.01.2016 20:32

Předseda Bloku proti Islámu Martin Konvička ukazuje českým čtenářům dva obrazy Německa. Jedno Německo je odpovědné a myslící. Druhé Německo je moralizující, ale plné studu, studu za vlastní němectví. Pokud se nic nezmění, tak se tato dvě Německa oddělí a to západní nakonec zanikne v mase muslimů. Voliči Angely Merkelové a vyznavači "sluníčkářství" na sebe budou možná hrdí, protože konečně zmizí.

Martin Konvička sepsal prognózu vývoje v Německu, respektive na území dnešního Německa. Je to nadsázka, ale ne zase tak velká
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předseda BPI Martin Konvička

„Jedno Německo se odmítá podřídit, odmítá se stát robotárnou a sponzorem další fáze džihádu, zásobárnou otroků a sexuálních otrokyň pro přišelce a do budoucna jakýmsi novým Kosovem. Setkáte se s ním třeba v Drážďanech na shromážděních hnutí Pegida – plná náměstí mužů a žen všech věku a pohlaví, které snad spojuje to, že se nestydí za svou vlajku, za svou řeč, za svou historii (i se všemi nespornými tragédiemi, k nimž se staví s pokorou až studem, ale nezamlčují je),“ oceňuje Konvička jedno Německo.

Do této skupiny patří např. i lidé, kteří se zřekli islámu a teď varují před riziky s touto vírou spojenými. Konvička dodává, že jde většinou o bývalé občany komunistické NDR, kteří už jednu totalitu zažili a teď chápou, že s islámem přichází totalita ještě horší.  

Celý komentář najdete zde

Jenže, pak je tu ještě jedno Německo. „Německo sluníčkářů, jimž tam říkají ‚Gutmensch‘ a kteří vše to, co jsem pojmenoval v předchozím odstavci, z duše nenávidí. Co nenávidí – oni jdou ve své nenávisti tak daleko, že přijali za svou velkou lež současné doby, lež o neškodném islámu, který prý patří k Německu. Přitom jediné, co kdy měl islám s Německem společného, byla netajená inspirace špiček ‚Třetí říše‘, včetně Hitlera a Himmlera, islámským zacházením s nevěřícími, kterou tito aplikovali na své židovské spoluobčany. Ve slepé sebenenávisti jsou němečtí sluníčkáři s to omlouvat znásilňování vlastních žen, nezastat se jich a dokonce stíhat ty, kdo se jich zastanou,“ předkládá předseda Bloku proti islámu podstatně pochmurnější obraz.

Proč je „západní“ Německo takové, jaké je? Podle Konvičky je to proto, že západní Němci žili ve vatě. Užívali si blahobytu a mír jim zajišťovali Američané.

Tato dvě Německa nemohou podle Konvičky existovat v jednom státě. Dojde tedy k rozdělení. Po druhé světové válce byly v pohybu miliony Němců a teď nás to prý čeká znovu. Sebevědomí a hrdí lidé se vydají na východ, zatímco zastánci „humanitních hodnot“, novináři a voliči stávající kancléřky Angely Merkelové se vydají na západ. Nakonec se ztratí v muslimské většině, ve které skryjí své tolik nenáviděné němectví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…