Mezi mnou a některými lidmi z ODS byla velká bariéra, postěžoval si Pospíšil

16.03.2014 9:03

O správnosti odchodu z ODS utvrdily poslance Jiřího Pospíšila reakce některých jeho bývalých stranických kolegů. Pospíšil to řekl v rozhovoru pro server Lidovky.cz. Potvrdil také, že byl na policii u několikahodinového výslechu v kauze Ivo Rittiga.

Mezi mnou a některými lidmi z ODS byla velká bariéra, postěžoval si Pospíšil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil

„S odstupem času, když jsem slyšel reakce některých kolegů, tak se mi potvrdilo, že po stránce lidské je dobře, že jsem odešel. Ta bariéra tam byla velká a některé ty výroky mě zklamaly. Třeba ten, že jsem byl největší škůdce ODS,“ uvedl Pospíšil.

Potvrdil také, že v kauze lobbisty Ivo Rittiga je v roli svědka, a jako takový byl na několikahodinovém výslechu na policii. Protože podepsal mlčenlivost, nechtěl k celé věci nic bližšího uvést.

Pospíšil také potvrdil, že nebude vést individuální volební kampaň, i když se objeví v květnových volbách do Evropského parlamentu na kandidátce TOP 09 jako nestraník.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …