Milan Drobný mezi zpěvem promluvil o Ukrajincích. Tak, že mu hned začali volat novináři

03.12.2022 19:44 | Ze sítí

Někdejší člen zemanovců, zpěvák Milan Drobný poskytl rozhovor serveru iDnes.cz. Mimo jiné uvedl, že mu vadí, že se v Česku více pomáhá uprchlíkům z Ukrajiny než seniorům.

Milan Drobný mezi zpěvem promluvil o Ukrajincích. Tak, že mu hned začali volat novináři
Foto: Martin Production - J. Jirásek
Popisek: LEgenda populární hudby Milan Drobný

Milan Drobný slavil ve strašnickém kulturním domě s předstihem 78. narozeniny. Uvedl, že na osmdesátku se netěší, ale je nutné brát život, jak to je.

Před dvanácti lety byl Drobný členem SPOZ, kdy vedl libereckou pobočku a dokonce za zemanovce neúspěšně kandidoval do Senátu. 

Podle svých slov se stal členem v době, když se zakládal Spolek přátel Miloše Zemana. „Pak se transformoval na SPOZ a v té době jsem jezdil do Liberce za svým druhým otcem a strana mě navrhla za předsedu jedné liberecké části. Po roce dojíždění za své a bez nějaké finanční podpory mě Miloš navrhl do senátních voleb, což jsem jako vůl po jednomyslném schválení osazenstva absolvoval,“ řekl již před lety Drobný s tím, že když Zeman pak složil předsednickou funkci, on všude na mítíncích slyšel, že lidé neznali program ani předsedu.

Nyní se již o zemanovcích nechtěl bavit. Dokonce v rozhovoru pro iDnes.cz de facto popřel, že by někdy byl v nějaké straně. 

Hovořil i o tom, co ho v dnešní době naštve. „Když vidím, jak tady pomáháme uprchlíkům víc než našim starým lidem. Dobrý, Ukrajina... Musíme pomoct,“ poznamenal Drobný s tím, že někteří lidé tady se už chovají jako prasata. „Normálně vyžírají… znám to. Mám naproti sousedku. Vidím to. Její frajer opravuje auta, dělá melouchy, jezdí si v mercedesu. Je mu 35, proč nejede domů a nebojuje?“ zeptal se Drobný. Zároveň dodal, že je ochotný pomáhat, ale spíš našim starým lidem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Proč nejede domů a nebojuje? Protože není ...(edit.)..., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVladimír Kozák , 03.12.2022 20:54:54
Za co by asi doma bojoval? Ukrajinu si zprivatizovali jiní, tak ať ti bojují.

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…