Ministryně Dostálová se nakazila koronavirem

04.11.2020 17:08

Ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (ANO) na svém twitterovém účtu uvedla, že má koronavirus. Podle jejích slov to potvrdil druhý test. Trpí bolestmi hlavy a rýmou, jinak to prý jde.

Ministryně Dostálová se nakazila koronavirem
Foto: Screen ČT OVM
Popisek: Ministryně Dostálová v Otázkách Václava Moravce

„Tak bohužel druhý test potvrdil u mě koronavirus. Mám bolesti hlavy a rýmu, jinak to zatím jde,“ uvedla Dostálová, která byla již od 29. října v karanténě kvůli pozitivnímu testu v rodině. Její páteční test byl přitom negativní. 

Dostálová není z ministrů první osobou, kterou postihl covid-19. Koronavirus u sebe potvrdili již dříve ministr zemědělství Miroslav Toman (ČSSD) či ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD). Toman se již vrátil do úřadu, Hamáček je zatím stále v domácí izolaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…