Mladý soudruh začal psát: Buržuj vládne této zemi. Babiš není řešení

03.04.2012 12:38

Mladý komunista Martin Peč na webu Komsomol.cz ve svém článku odmítá tvrzení, že za současné skandály jsou odpovědní někteří neslušní politici. Tvrdí, že ne „neslušný“ politik, ale „buržuj" vládne tomuto státu. České republice prý zmíněný buržuj vládne miliardovými majetky, vlastními loutkami v politice a bezpečnostních složkách i účelovou korupcí.

Mladý soudruh začal psát: Buržuj vládne této zemi. Babiš není řešení
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vlajka s Gottwaldem a svastikou

"On je vinen za stav, který tu dnes je. A bude si sám těmi nejbrutálnějšími prostředky bránit svoje panství a pro svůj prospěch bude situaci lidu této země jen zhoršovat," konstatuje Peč ve svém článku.

Zároveň mladý komunista tvrdí, že sdružení jako je například Holešovská výzva apod. vynikají "leda primitivně naivním programem", který odpuzuje občany, a neschopností nabídnout řešení. Jediným pojítkem těchto žvaníren, armád samozvaných mesiášů a falešných proroků, je podle jeho slov antikomunismus.

Tyto iniciativy jsou podle Peče propojeny s režimem. "Jejich snahou je jen upustit páru z hrnce lidové nespokojenosti. Tyto výkřiky do tmy mají za úkol žádnou skutečnou změnu nevyvolat," píše na stránkách Komsomolu.cz.

Současně v komentáři tvrdí, že "zvláště v Holešovské výzvě" můžeme mít obavy ze zneužití lidových protestů k prosazování "vlastního trojského koně fašizace". Takováto „sdružení“ prý společnost nepotřebuje, protože jsou urážkou protestujících. "Potřebujeme řešení. To není v demisi jedné vlády, kterou nahradí stejně špatná pravicová či pseudolevicová, od začátku podplacená tím samým buržujem. Nebo si myslíte, že buržuje rozpláče několik podpisů, procházka Václavákem či nějaké bezzubé prohlášení? Nebuďme naivní. Řešení je jen ve vytvoření vlasti nikoli pro buržuje a velkokapitál, ale pro pracující," píše Peč.

Komunista ve svém článku dále konstatuje, že oprávněně dochází ke strašení komunisty. "My komunisté říkáme, že změna musí být takové razance, jaká bude snaha jí zabránit. Za komunisty podotýkám: Pokud bude třeba jednat mírně, bude se jednat mírně, pokud budeme muset přitvrdit, přitvrdíme." uvádí komsomolec.

Řešení podle jeho slov není ani ve žvanění inicativ, ani v anarchistických metodách pálení aut. To je prý ve skutečně revolučním hnutí s celonárodní podporou a v kompletní přeměně společenského systému.

Česká republika prý podle Peče potřebuje revoluci jako sůl. "Pracující, nezaměstnané, studenty nebo důchodce nenakrmíte kavárenskými bláboly o demisi vlády, nakrmíte je reálným socialismem, vůdčí rolí jejich vlastní třídy. Jen to a ne bezpohlavní řeči jim vrátí důstojnost," říká mladý komunista.

Současně tvrdí, že v budoucích letech se národ bude muset rozhodnout, zda pojede na voze, nebo půjde za vozem. "Volíme tedy mezi socialismem a barbarstvím. To je osudová volba. Tedy nikoli Holešovská výzva, ANO Andreje Babiše a podobné tragédie, ale spravedlivý boj o přežití vlastní třídy, boj o vlastní důstojný život. Skutečná demokracie bez socialismu neexistuje," končí Peč svůj komentář.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

reklama

autor: bob

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…