Mynářova žena bude na TV Barrandov moderovat publicistický pořad

10.10.2016 12:56

Alexandra Mynářová, manželka šéfa prezidentské kanceláře Vratislava Mynáře, bude od středy na TV Barrandov moderovat publicistický pořad Vlivní. Jejím prvním hostem má být ministr obrany Martin Stropnický (ANO). Televize o tom informovala na svém webu. Mynářová už na stejné stanici od března uvádí hlavní zpravodajskou relaci.

Mynářova žena bude na TV Barrandov moderovat publicistický pořad
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléř Vratislav Mynář

Vlivní mají být dvacetiminutovým pořadem rozhovorů s vysoce postavenými osobnostmi, které mají „zásadní vliv na dění v České republice“. Pořad bude mít premiéru každou středu od 22:50, repríza bude v neděli od 19:55.

„Vlivné samozřejmě vůbec nešetřím. Otázkám na tělo se rozhodně v mém pořadu nevyhnou. Mám ale taky radost, že se nám daří je ukazovat v opravdu netypických situacích. Bez obleku a kravaty,“ sdělila Mynářová.

Mynářová ještě pod dívčím jménem Nosková působila v České televizi. Kvůli vztahu s blízkým spolupracovníkem prezidenta Miloše Zemana musela opustit moderování zpráv, později kvůli rizikovému těhotenství odešla na mateřskou dovolenou.

TV Barrandov je součástí Skupiny Barrandov, kam ještě patří KINO Barrandov, Barrandov PLUS a Muzika Barrandov. Skupina patří mediální společnosti Empresa Media, do jejíhož portfolia spadají také časopisy Týden, Sedmička, Instinkt, Exkluziv, Interview nebo tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky. Předsedou představenstva je Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…