Nagyová miluje Nečase a své psíky, píše bulvár a počítá peníze

07.08.2013 10:10

Víte, kdo jsou to Lily a Jasmínka? Do obrazu nás uvedl bulvární deník Blesk. Jedná se o dvě fenky Jany Nagyové, které si prý spolu se svou majitelkou žily na vysoké noze. Vysokou životní úroveň jim zajistil Peter Nečas, když své podřízené dával milionové odměny.

Nagyová miluje Nečase a své psíky, píše bulvár a počítá peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Nečas předal do rukou prezidenta demisi. Zeman pověřil Nečase i vládu výkonem funkce do jmenování volády nové.

Jana Nagyová prý měla vždycky na srdci blaho svých dvou boloňských psíků. Z fotografií „venčícího“ Petra Nečase je zřejmé, že fenkám se podařilo získat si i jeho lásku. V kšiltovce a ležérním tričku vypadá expremiér uvolněně a spokojeně.

Deník píše, že vzhledem k štědrým odměnám si Nagyová nemusela dělat starosti s tím, kolik co stojí. Svým mazlíčkům prý koupila autosedačky. Každou za 9 000 korun. Fenečky tak prý cestují se vším komfortem a jejich panička je k nim podle lidí z Úřadu vlády vždy velice milá.

Blesk nás při této příležitosti také seznámil s prioritami Jany Nagyové, když píše: „Jana Nagyová miluje Nečase, psíky a peníze. Pořadí není jasné...“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …