Nagyová prý Nečasovi ukázala fotky manželky. Neřekla však, odkud jsou

16.06.2013 9:52

Premiér Petr Nečas (ODS) se o sledování své ženy Radky Nečasové dozvěděl ještě před policejní razií. Informuje o tom deník Právo s odkazem na informace od advokáta Jany Nagyové Eduarda Bruny. Končící tajemnice premiéra však předsedovi vlády zatajila, z jakého zdroje fotografie pocházejí. Nečas jí měl po shlédnutí materiálu vynadat, aby příště takové fotografie nepřebírala.

Nagyová prý Nečasovi ukázala fotky manželky. Neřekla však, odkud jsou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Nečas

"Paní Nagyová mu (Nečasovi) řekla, že má určité materiály, které jí někdo nabídl a jež by mohly svědčit o tom, že ona (Nečasová) blbne a že může být ostuda anebo malér." Nemělo však jít v žádném případě o případnou nevěru. "Prý jí řekl: není na závadu se podívat, jestli to není nějaká provokace," přiblížil Právu výslech své klientky a její popis zásadních událostí Bruna. Když si Nečas fotografie prohlédl, tak své tajemnici vynadal.

Nagyová prý sledování nařídila z opatrnosti, protože měla za to, že by bylo dobré něco zjistit. Premiér Nečas v sobotu prohlásil, že o sledování vojenských zpravodajců nic nevěděl a kdyby to věděl, nic takového by nepřipustil. Oznámil také, že Nagyová končí v pozici šéfky jeho kabinetu. Přitom ještě na čtvrteční tiskové konferenci tvrdil, že má Nagyová jeho plnou důvěru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…