Nahá Jana a Schwarzenberg u psychiatra. Bulvár je předhodil Cimickému

01.12.2013 16:12

Karel Schwarzenberg, nominální předseda TOP 09 a zároveň ikona i trhák všech kampaní zmíněné strany, se rád (i spolu se svou stranou) stylizuje do konzervativního obrazu, ač jím vedená strana zastává spíše liberální postoje. O to větší pozornost věnují bulvární sdělovací prostředky skutečnosti, že se 75letý ženatý muž ukazuje ve společnosti s více než o padesát let mladší ženou.

Nahá Jana a Schwarzenberg u psychiatra. Bulvár je předhodil Cimickému
Foto: hns
Popisek: Karel Schwarzenberg a Jana Vopěnková, fotokoláž

Deník Blesk se snaží situaci vytěžit. Obrátil se s několika dotazy na psychiatra Jana Cimického. Podle něj starší z partnerů s velkým věkovým rozdílem získává od mladšího protějšku jeho elán a bezstarostnost. Naproti tomu právě věkový rozdíl je zároveň největší překážkou podobných vztahů, byť jsou i pozitivní příklady. A co z toho má mladší z partnerů, v tomto případě tedy partnerka? "Když odmyslíme finanční záležitosti, tak úplně konkrétní být nemohu, jelikož ji neznám. Nicméně je možné, že v panu Schwarzenbergovi hledá tatínka," říká psychiatr Cimický. 

A teď trochu morálky

„A debaty o jeho morálce neberou konce!“ píše internetové vydání deníku Blesk. A připojuje názory čtenářské arény. „Je to samo sebou jeho věc, kdyby nebyl veřejná osoba v politice. Už je mimo realitu,“ píše čtenář pod přezdívkou maxim62. Jiný zase ironicky píše: "Je to vlastenec – vydržuje si českou dě*ku!" 

"Tady vůbec nejde o to, jestli má mladší milenku (je mu přáno), ale o tom, že milenka člověka v jeho postavení by měla mít určitou úroveň," soudí čtenářka píšící pod jménem Miriam. 

Jiní se však stále velmi oblíbeného exministra zastávají. Člověk, ukrývající se pod přezdívkou erstthal, se řečnicky ptá: „Kolik komediantů/herců, zpěváků, politiků má mladé maso?“ a dodává s nepříliš skrytým ostnem proti těm, kdo mají opačný názor: „Jen u Karla to husitům vadí,“ ztotožňujíc tak Čechy, respektive prudérnější část národa, s kontroverzními přívrženci církevní obrody. A pisatel pod šifrou mr. Remy dodává: „Každá holka chce být svým partnerem zajištěna… Každý chlap chce mít po svém boku hezkou a sexy holku. Nevidím v tom nic nemorálního, ani ze strany Jany, ani ze strany Karla.“ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…