Nájemný vrah? Když to někoho baví, tak dobrý! Luboš Xaver Veselý vedl velmi zajímavý rozhovor

18.03.2017 14:40

Mike Pán se baví tím, že provokuje policisty, především strážníky. Luboš Xaver Veselý vedl s tímto mužem rozhovor v internetové televizi Xtv. Na úvod mu sdělil, že nechová absolutně žádný obdiv k tomu, co pan Pán dělá. Vzápětí se rozjel kolotoč otázek. Nakonec padla jedna zajímavá výzva.

Nájemný vrah? Když to někoho baví, tak dobrý! Luboš Xaver Veselý vedl velmi zajímavý rozhovor
Foto: archiv L. X. Veselého
Popisek: Moderátor a publicista Luboš Xaver Veselý

„Já vám tedy na úvod řeknu, že k tomu, co děláte nemám vůbec žádný obdiv,“ zahájil Veselý. „Super, to bude dobrej rozhovor aspoň,“ odvětil Mike Pán s širokým úsměvem na tváři.

Jal se vysvětlovat, proč „školí“ městské policisty. Vše prý dělá pro reklamu, jelikož pracuje v „pojišťovně na pokuty“, která funguje následovně. Klient přijde, zaplatí si poplatek ve výši např. 3 500 korun a po celý rok páchá dopravní přestupky, jak je mu libo. Když dostane pokutu, předá ji pojišťovně a ta ji řeší. Když spor s úřady prohraje, pokutu uhradí. Když vyhraje, veškerá úhrada nákladů jde za pojišťovnou.

Pojišťovna počítá s tím, že správní orgán během řízení vždy udělá nějakou chybu. „Správní orgán vždycky udělá chybu, když to zastupujeme my. Je to o tom, že dovedete tu věc k Nejvyššímu soudu a ten vám dá nějaký verdikt,“ prozradil Mike Pán.

Celý rozhovor naleznete zde

Pojišťovna má asi 30 tisíc klientů a host si pochvaluje, jak skvěle funguje jejich byznys. Funguje tu už pět let. „My jsme ti, kteří tady říděj to správní právo, jelikož každá druhá žaloba ohledně dopravního přestupku je naše a tak podobně," vychvaloval sebe a svou pojišťovnu host. Veselý svého hosta označil za „ředitele zeměkoule".

Moderátor Veselý oponoval, že v debatě s policisty by měla fungovat slušnost a to, co před policisty předvádí host je podle Veselého neslušné. Mike Pán uznal, že to občas přehání, ale když to „přepískne" je ochoten podstoupit trest - zaplatit pokutu ve správním řízení. Přesto, že občas přestřelí, nevidí na své práci nic divného. Baví ho to a člověk má podle jeho názoru má člověk právo dělat to, co ho baví.

Pán: Pokud to nájemné vrahy baví, ať dělají svou práci

„Jsou lidé, kteří se živí i nájemnými vraždami,“ oponoval Luboš Xaver Veselý. Na odpověď hosta zůstal jen nevěřícně koukat. „Pokud ho to baví, tak proč ne,“ vzkázal nájemným vrahům Mike Pán. „Prosím? Ještě mi to zopakujte jednou. To si od vás rád poslechnu,“ prohlásil ohromený moderátor. „Klidně. Pokud ho to baví, tak proč ne. Záleží, jak si to člověk srovná v hlavě. Jestli se srovná s tím, že pak bude sedět v chládku,“ kontroval Pán.

Moderátor Veselý hostovi nabídl výzvu. „Já vám nabízím výlet a chci za to jenom jedno jediné. To, co předvádíte s policisty na Václavském náměstí, mi předvedete v Las Vegas,“ požádal Pána Veselý. „Klidně, ale musíme napřed najít nějakého obhájce v Americe nejdřív,“ žádal Veselého. „Obhájci budou stát na chodbě hned potom, co vás zadrží,“ sliboval Pánovi Veselý. „Ruku na to!“ Oba muži si skutečně podali ruku na cestu do USA. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…