Napadení v metru: Jakla čeká výslech na policii

21.07.2019 15:58

Člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Ladislav Jakl se podle všeho bude muset dostavit k výslechu kvůli rvačce v metru. On sám však neví, že je podezřelý z přestupku. Píše o tom server Aktuálně.cz.

Napadení v metru: Jakla čeká výslech na policii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl

Podle Martina Šebesty z oddělení vnějších vztahů Úřadu městské části Praha 1 je případ u nich. „Nyní je u zpracovatele, oprávněné úřední osoby,“ poznamenal Šebesta. Následovat bude ústní jednání, oba účastníci budou vyslechnuti a eventuálně dojde i k předvolání případných svědků. 

Původní text ZDE.

K incidentu, k němuž došlo 25. května, se budou u přestupkového řízení moci vyjádřit oba muži – Jakl i druhý aktér konfliktu. Oba jsou podezřelí z přestupku, což Jakl podle svých slov netuší. Incident se měl odehrát tak, že mladík zahlédl Jakla ve voze metra, následoval fyzický konflikt, během něhož si oba muži vyměnili několik úderů. Někdejší tajemník Václava Klause však původně uváděl, že oponent ho napadl bez zjevné příčiny. Daniel R. však uvádí, že první fyzický kontakt přišel od Jakla, který dal první ránu. On však přiznává, že jej vulgárně oslovil. 

„Přestupkové řízení v případě prokázání viny může skončit uložením sankce – napomenutím nebo pokutou,“ uvedl Šebesta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…