Nečas a Kalousek? Dva puberťáci, co se rvou o časák

26.09.2012 15:23

Komentátor Reflexu.cz Petr Holec se opět pustil do premiéra Petra Nečase a ministra financí Miroslava Kalouska. Podle něj jsou tihle dva, kteří dennodenně vyhrožují pádem vlády, vlastně jen dva puberťáci, kteří se rvou o časopis s méně oblečenými dívkami.

Nečas a Kalousek? Dva puberťáci, co se rvou o časák
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Nečas s Miroslavem Kalouskem

Podle Holce se Nečasova premiérská vize zmenšila na tři procenta deficitu státního rozpočtu. „Což je zhruba stejné, jako by náčelník generálního štábu vedl armádu do války s dějinným cílem ztratit tři transportéry, ať prohraje, nebo vyhraje. Nebo řekněme radši spíš tři tanky: naše transportéry totiž obvykle samy končí někde nad Václavákem,“ konstatuje Holec.

Nešťastný Boriš Šťastný

Jenže komentátor připomíná, že lidé chtějí radši slyšet, co si na tomhle státu vlastně platí. „A má vůbec ještě smysl platit si český stát, když čím víc platíme, tím méně dostáváme, zatímco si lidé nejen jako David Rath jezdí pro krabice s vínem?“ ptá se.

„Bohužel když vidíte i slyšíte hysterického premiéra vyzařujícího obdivuhodnou dávku zkázy, zašijete i poslední stovku, již jste chtěli utratit, do matrace. A daně si radši necháte pro sebe, protože kdo by kdy dal vlastní peníze nejistému chlápkovi, jímž cloumá „paní vrchní ředitelka“ z Chodova, případně někdo tak nešťastný jako Boris Šťastný?“ pokračuje Holec.

Přitom podobně se chová i Kalousek. Obojí je nepochopitelné, protože nikdo politiky nevolil, aby denně padali. „Nečas s Kalouskem ze všeho nejvíc připomínají dva puberťáky, co se hádají o časák s méně oblečenými dívkami,“ myslí si Holec.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…