Němci k nám vysídlí migranty. Bylo to dlouhodobě připravováno. Další desítky milionů migrantů v pohybu. Václav Klaus přiznal, že vyvolal skandál

16.03.2016 16:12

Institut Václava Klause uspořádal v úterý 15. března debatu na téma migrační krize, kde autoři knihy Stěhování národů Václav Klaus a Jiří Weigl prezentovali další postřehy k fenoménu současné masové migrace.

Němci k nám vysídlí migranty. Bylo to dlouhodobě připravováno. Další desítky milionů migrantů v pohybu. Václav Klaus přiznal, že vyvolal skandál
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus a Jíří Weigl napsali knihu Stěhování národů, s.r.o. - Stručný manuál k pochopení současné migrační krize

Anketa

Podporujete Andreje Babiše?

60%
40%
hlasovalo: 31165 lidí

Klaus na úvod řekl, že 15. březen v současnosti nabývá nového významu, protože z Německa pro nás opět přichází nebezpečí. Nyní v souvislosti s tím, že masovou imigraci otevřeně podporuje německá kancléřka Angela Merkelová.

„Když jsem byl na večeři na Hradě s polským prezidentem Dudou, tak mi polská velvyslankyně řekla: ‚Jak jste mohl mluvit na akcích AfD? Vždyť jsou to fašisti,‘“ podělil se Klaus o čerstvý zážitek. Že jsou AfD fašisti, prý četla velvyslankyně v novinách...

Podle Klause zničení „přepadlých“ blízkovýchodních zemí, způsobené americkým vývozem revoluce, vytvořilo migrační potenciál. Avšak samotný potenciál nestačil, ale muselo přijít pozvání. A to přišlo.

Němci sem budou vysídlovat migranty, to je úplně jasné

Faktorů vyvolávajících poptávku po příchodu do Evropy je podle Klause několik: 1. převrat Evropy do sociálního státu, kde společnost umožňuje některým lidem žít, aniž musejí pracovat, 2. převrat Evropy od národních států do Evropské unie, kde jsou rozmazané kompetence i odpovědnost, 3. fatální ideologický posun a opuštění tradičních evropských hodnot a jejich nahrazení multikulturalismem, genderismem, humanrightismem a tak dále, 4. poslední kapkou bylo explicitní pozvání imigrantů.

Za tím vším je ambice vytvořit novou Evropu a nového Evropana, který nebude mít národní identitu a národní kořeny, vyprázdněného jedince bez identity, jenž bude „euroobčanem“. To, co se dnes děje, bylo podle Klause již dlouho připravováno.

Klaus vyprávěl, že na summitu v Caen, kde se řešila i migrace z Afriky, vyvolal „skandál“, když řekl francouzskému prezidentu Jacquesi Chiracovi, že kdyby neblbli se sociálním státem, tak... Nato Chirac „vyskočil“ a křičel, že chce Klaus zničit sociální stát.

„Němci sem budou vysídlovat migranty, to je úplně jasné,“ řekl Klaus. „Vše je třeba hledat v neblahé ideologii lidských práv,“ řekl Klaus. Podle Klause je nyní bojištěm Evropy, kde se strhne rozhodná bitva, Německo. Volební výsledek AfD označil za mimořádný.

V ČR je díky Sobotkovi a Babišovi docela demokratická situace

Zmínil, že v Německu je napjatá situace. Majitelé sálů vypovídají AfD smlouvy, protože jim anarchisté a extrémní levičáci hrozí útoky nebo je na ně páchají. V ČR je naproti tomu docela klid. „V České republice je díky Sobotkovi a Babišovi docela demokratická situace,“ smál se Klaus.

„Já spíše vidím budoucnost v Podvolení,“ řekl pesimisticky exprezident. Narážel tak na knihu Michele Houellebecqa pojednávající o tom, jak muslimové ovládnou Francii. Tuto publikaci Klaus označil za povinnou četbu.

Jiří Weigl zmínil, že individuální migrace je normální stejně jako pomáhat potřebným individuálním azylem. Nelze ale řešit problémy národů tím, že se do Evropy celé masově přestěhují. V souvislosti s migrační vlnou se útočí na city Evropanů. „Hledají údajně záchranu, ale vybírají si nejvíce sociální státy Evropy,“ řekl na adresu údajných uprchlíků Weigl.

Podle Weigla není úkolem politika rozteskňovat se nad fotografiemi tragédií, ale je jeho povinností hájit zájmy občanů jeho země, kteří mu dali mandát. Připomněl, že syrský konflikt není jediný, kde lidé nezměrně trpí. Takových událostí bylo mnoho, ale nikoho nenapadlo, že by se lidé z postižených zemí masově nastěhovali do Evropy. Připomněl, že za čínské kulturní revoluce zahynuly desítky milionů lidí, ale USA v té době nenabídly azyl všem Číňanům, kteří by o něj měli zájem kvůli pronásledování. „Kdyby to Spojené státy udělaly, dnes by byly jednou z provincií Číny,“ dodal.

Weigl varoval, že v pohybu jsou další desítky milionů lidí, kteří mohou dorazit do Evropy. Jenom Němci očekávají v nadcházejících letech další tři miliony migrantů ve své zemi.

Migranti mohou rychle začít poznávat krásy Prahy

Cílem podle Weigla není pomáhat utečencům, ale dostat co nejvíce lidí z Orientu a Afriky do Evropy a prosadit jejich přerozdělení. Přerozdělení je klíčové. Merkelová nemluví o zastavení migrace ani o jejím stropu, ale stále prosazuje přerozdělování. Prosazovaná dohoda s Tureckem je pouze dalším prostředkem k přerozdělování.

Weigl říká, že je nesmysl myslet si, že u nás migranti nebudou. Dostanou evropský azyl, bude jednotný evropský standard v rámci „jednotného celoevropského řešení“, EU prosadí daně na uprchlíky a ze společných evropských peněz budou financováni, cizinci budou mít volební právo. Migranti pak objeví, že v ČR jsou nižší náklady a bude se jim zde lépe žít, když bude jednotná sociální dávka pro „uprchlíky“. Neziskovky za bruselské peníze se postarají o to, aby zde měli migranti kde bydlet. „Migranti mohou rychle začít poznávat krásy Prahy a zjistit, že se v České republice žije docela dobře,“ řekl Weigl.

Bude to podobné jako s případem Německa, na nějž Sýrie neměla historické vazby (Sýrie měla jako bývalé mandátní území vazby na Francii a její elity jsou frankofonní), přitom bylo uměle vyvoláno, aby šli migranti tam. To dokazuje, že je migrace nepřirozená a řízená. Stejně tak může být řízeno, aby šli migranti do středovýchodní Evropy. Weigl upozornil, že i když bude balkánská cesta zavřená, přijdou miliony uprchlíků ze severní Afriky přes Itálii.

Weigl optimisticky řekl, že když budeme chtít, migrační vlnu můžeme poměrně jednoduše zastavit. Ale musí být vůle. Důkazem je to, jak Makedonie nyní hlídá hranice. „Lze velmi snadno hranice uzavřít a nikoho nepouštět,“ uzavřel Klausův bývalý kancléř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…