Němcová: Putin je tisíckrát horší než zemětřesení v Turecku

06.02.2023 16:36 | Ze sítí

Senátorka Miroslava Němcová (ODS) se po ničivém zemětřesení v Turecku a Sýrii pustila do kritiky ruského prezidenta Vladimira Putina, jehož válečné běsnění na Ukrajině je podle ní tisíckrát horší než živelná katastrofa.

Němcová: Putin je tisíckrát horší než zemětřesení v Turecku
Foto: Repro ČT
Popisek: Miroslava Němcová v Událostech, komentářích

Území Sýrie a Turecka v pondělí postihla série masivních zemětřesení, hlášeno je již přes 1600 obětí a další stovky každým okamžikem přibývají. Desítky tisíc lidí utrpěly zranění, záchranné týmy pátrají v troskách po přeživších. 

Senátorka Miroslava Němcová se ale i v takové chvíli soustředí na konflikt na Ukrajině, jejíž obyvatelstvo podle ní kvůli ruské agresi trpí tisícinásobně více, než obyvatelé zemí zničených zemětřesením.

„Válečný zločinec a masový vrah Putin kondoloval Erdoganovi a nabídl Turecku 100 záchranářů. Zároveň chystá další masivní útok na UA. Vyhnal odtud miliony lidí, zbývající vraždí, mučí, krade jim děti. Zůstává po něm jen zmar a zkáza, tisíckrát horší než po zemětřesení v Turecku,“ uvedla Němcová na Twitteru.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: jma

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

tento ubohý, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 06.02.2023 18:08:01
a naprosto nelidský výrok "senátorky" mi hodně připomněl výrok ministryně taktéž z řad ODS, která se vyjádřila naprosto cynicky k atentátu na mladou novinářku. Jsou všechny v ODS z jednoho těsta. Hnus a sliz.

|  12 |  0

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…