Němcová zvažuje kandidaturu na Hrad

26.04.2021 17:40

Senátorka za ODS Miroslava Němcová zvažuje podle svých slov prezidentskou kandidaturu. Naznačila to v pořadu Benešovský Impuls, když byla tázána na výsledky průzkumu agentury STEM/MARK.

Němcová zvažuje kandidaturu na Hrad
Foto: Repro ČT
Popisek: Miroslava Němcová v Událostech, komentářích

Podle tohoto průzkumu by totiž Němcovou volilo po herci a moderátorovi Marku Ebenovi za hlavu státu nejvíc lidí. Podle Němcové jde o výraz důvěry. „Člověk vždy a setrvale pochybuje o tom, jestli vše, co řekl a udělal, konal správně. Toto potvrzení mě tedy potěšilo,“ sdělila Němcová s tím, že průzkumy však bere s rezervou.

Zda bude kandidovat, Němcová ještě uvidí. „Až ten moment rozhodnutí nastane, tak to oznámím. Nechci být tajnůstkář, ale každé rozhodnutí má svůj čas,“ uvedla Němcová.

Co se týče současné hlavy státu, Zeman podle Němcové porušuje prezidentskou přísahu a chce se zavděčit Moskvě. „Překrucuje fakta, nepodpoří ani vládu a i v takto kritickém momentu podporuje zřejmě své chlebodárce z Moskvy,“ sdělila Němcová s tím, že vidí, že Zeman neslouží své zemi dobře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…