Německo: Uprchlík znásilnil namol opilou bezdomovkyni. A pak ji ještě poplácal po tváři a zeptal se...

02.02.2017 10:10

Někdy musí uběhnout skutečně dlouhá doba, než je učiněno spravedlnosti zadost. Přesvědčila se o tom i oběť znásilnění, které proběhlo předloni v létě v německém Bonnu.

Německo: Uprchlík znásilnil namol opilou bezdomovkyni. A pak ji ještě poplácal po tváři a zeptal se...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: O nabíjení mobilů u jedné z restaurací je obrovský zájem

Až po roce a půl od trestného činu znásilnění si jeho pachatel vyslechl konečný rozsudek. Soud v německém Bonnu poslal dvaatřicetiletého uprchlíka z Alžírska do vězení na tři roky a devět měsíců. Celý rok se muži, který vstoupil do Německa před čtyřmi lety, dařilo vyhýbat se spravedlnosti. Až před pěti měsíci se jej podařilo policejním vyšetřovatelům vypátrat a na základě testů DNA také usvědčit. Muž přesto svoji vinu neustále popíral.

Podle alžírského uprchlíka došlo k sexu s obětí, o sedm let starší bezdomovkyní, dobrovolně. Znásilněná žena však vypověděla bezprostředně po sexuální zneužití něco jiného. K události došlo v nočních hodinách z 1. na 2. srpna 2015 ve čtvrti Bonner Lochs a ženu měli znásilnit dva muži po sobě. Večer před tím však žena popíjela a v krvi měla asi 2,8 promile. Když došlo k aktu znásilnění, byla již v podstatě v bezvědomí.

Celý text v němčině máte k dispozici ZDE.

Dopoledne 2. srpna se v silném alkoholovém opojení potácela dezorientovaná žena v roztrhaném tričku a rozcuchanými vlasy ulicemi Bonnu. Zde na ni narazila náhodná kolemjdoucí z domu pečovatelské služby, kam ji vzala a podala jí sklenici vody. Poté přivolala sanitku a policii, které vyděšená žena sdělila vše, na co si byla schopna vzpomenout. I přes požití značného množství alkoholu byla schopna popsat jednoho z násilníků.

Jak již bylo zmíněno, obžalovaný svoji vinu několik měsíců popíral. A to přesto, že na sukni ženy bylo nalezeno sperma, které podle testů DNA jasně prokázalo jeho vinu. Alžířan tvrdil, že byl pozván obětí a její přítelkyní do jejího bytu, kde si společně užívali dobrovolného sexu. Předseda bonnského soudu Klaus Reinhoff však jeho výpověď přirovnal k „fantaziím z porno filmů“, kterým nemůže nikdo věřit.

Oběť si ještě před soudem vzpomněla, že těsně před útokem seděla na schodech, kde se v důsledku nadměrného požití alkoholu náhle zhroutila. To již vedle ní seděli oba útočníci, kteří její slabosti beze zbytku zneužili. Když se oba pachatelé sexuálně uspokojili, tak jí jeden z nich poplácal po tváři a zeptal se jí, jestli je v pořádku. Poté oba utekli pryč a nechali ji napospas osudu. „Místo abyste jí pomohli, tak jste ji ostudně zneužili,“ uvedl Reinhoff s tím, že druhého pachatele se vypátrat nepodařilo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…