Německo je hovno, křičela demonstrantka. U sousedů je prý skutečně zle

13.06.2016 7:35

Dnešní vládnoucí německé elity neochvějně kráčejí cestou destrukce Německa a němectví, píše na serveru Neviditelný pes publicista Aleš Valenta.

Německo je hovno, křičela demonstrantka. U sousedů je prý skutečně zle
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Své tvrzení dokládá na dvou příkladech. Prvním je poslední projev spolkového ministra financí Wolfganga Schäubleho. Ten uvedl, že bez imigrantů by Evropa biologicky zdegenerovala, a dodal, že imigranti v Německu představují obrovský inovátorský potenciál – zejména prý Turkyně třetí generace.

Valenta poukazuje na to, že Schäuble loni vystupoval za migrační krize zdrženlivě až mírně kriticky vůči kancléřce a nakonec se postaral o menší mediální rozruch, když přirovnal migraci k lavině. Jestliže nyní provádí názorové harakiri (z nebezpečné laviny je po půl roce existenční nutnost), je třeba to nejspíš interpretovat jako důsledek tlaku tvrdého levicového jádra CDU kolem Merkelové a jejího nejbližšího spojence P. Altmaiera, které zřejmě vyhodnotilo současnou situaci jako triumf kancléřky.

Celý text je ZDE

Druhým příkladem je malé podkrušnohorské městečko Annaberg-Buchholz. Do něj zamířilo několik autobusů z Berlína, Drážďan a Lipska. Jejich osazenstvo – militantní feministky a tzv. antirasisté – hodlalo znemožnit chystaný pochod za život, tedy proti potratům, annaberských pietistů, což je odnož německého protestantismu, vyznačující se tichou, leč vytrvalou a hlubokou zbožností. „Vrcholem drzosti v očích zpovykaných feministických soudružek byla skutečnost, že si annaberští křesťané dovolili vztáhnout heslo o vítací kultuře k – nenarozeným (německým!) dětem,“ píše Valenta.

„Německo je hovno,“ ječely zpoza policejního kordonu na poklidný průvod pietistů, „a vy jste toho důkazem.“

Schäubleho slova a annaberská protidemonstrace jsou podle Valenty jedním z nesčetných projevů děsivé německé kultury smrti, zplozené feminismem, genderismem a homosexualismem ve všech jejich podobách. Jsou prý důkazem, že dnešní vládnoucí německé elity neochvějně kráčejí cestou destrukce Německa a němectví. „Je možné, aby jako dominantní síla Evropské unie připravily týž osud ostatním evropským národům? Je možné, aby k tomu přiměly např. Francouze, z nichž skoro třetina podporuje Národní frontu, jejíž samotný název vyvolává u ‚pokrokových‘ Němců pocity nevolnosti, a kde před několika dny vůdce opozice N. Sarkozy pronesl plamenný projev o potřebě hájit tradiční francouzské hodnoty před tyranií menšin?“ ptá se Valenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…