Německo páchá sebevraždu. Think-tank kvůli přístupu k uprchlíkům předpovídá zemi zkázu

27.12.2016 20:04

Think-tank Gatestone Institute se sídlem v New Yorku, která se specializuje na strategické a bezpečnostní otázky, předpovídá Německu sebevraždu. Tento stát prý úspěšně pracuje na svém zničení.

Německo páchá sebevraždu. Think-tank kvůli přístupu k uprchlíkům předpovídá zemi zkázu
Foto: hns
Popisek: Německá vlajka překrytá vlajkou IS, ilustrační koláž

Do Německa dorazilo asi 1,2 milionu uprchlíků, ale pracuje jen zlomek z nich. Zaměstnání našlo asi 34 tisíc migrantů, což je problém. A bohužel není jediný.

„Angela Merkelová položila bílé růže na místo teroristického útoku v Berlíně. Tisíce Němců udělaly totéž. Zapálily na místě svíčky a plakaly. Ale hněv a vůle k boji jim do značné míry scházejí,“ píše profesor Guy Millière na serveru Gatestone Institute.org. Nizozemský radikální politik Geert Wilders, který krátce po útoku v Berlíně konstatoval, že německá kancléřka Angela Merkelová má na rukou krev obětí teroristy, říkal podle autora pravdu.

Nic tak dobře nepopisuje dnešní bezútěšnou situaci v Německu jako smrt devatenáctileté dívky Marii Landenburgerové, která v roce 2015 pomáhala uprchlíkům, ale v roce 2016 ji jeden z nich připravil o život. Její rodina si poté přála, aby Němci dál pomáhali uprchlíkům.

Celý článek naleznete zde.

„Zákony namířené proti podněcování nenávisti, které mají zřejmě zabránit návratu nacistické ideologie, slouží dnes spíše jako meč proti těm, kteří upozorňují na rizika postupující islamizace země,“ pokračuje profesor.

Německá kancléřka prý přitom musela vědět, že do země přijdou i džihádisté, pokud otevře dveře uprchlíkům z Blízkého východu. Ale když došlo k útokům v několika německých městech, Merkelová sice vyjádřila zděšení, ale na své politice nic nezměnila. Totéž platilo o silvestrovských sexuálních útocích. Merkelová sice volala po potrestání agresorů, ale na své politice otevřených dveří nezměnila nic.

S ohledem na skutečnost, že německá společnost stárne, porodnost je nebezpečně nízká a dosavadní vstřícná politika vůči migrantům se nemění, nezbývá, než konstatovat, že se zřejmě Němci dobrovolně podvolí diktátu teroristů a v podstatě spáchají sebevraždu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…