Nenávist až za politický hrob: Aktivisté jdou oslavit konec Dobeše

30.03.2012 9:25

Iniciativa za svobodné vysoké školy zaštiťuje akci, na které se mohou všichni zájemci rozloučit s dnes odcházejícím ministrem školství Josefem Dobešem (VV). Vzhledem k tomu, že podle pana prezidenta Klause šlo o nejlepšího ministra školství posledních let, výzva na svých internetových stránkách doporučuje, aby s sebou zájemci přivedli co nejvíc známých.

Nenávist až za politický hrob: Aktivisté jdou oslavit konec Dobeše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Josef Dobeš odpočívá ve sněmovně

Prezident Václav Klaus v minulosti označil odcházejícího ministra školství Josefa Dobeše (VV) za nejlepšího polistopadového ministra v tomto resortu. V den, kdy tento nejlepší ministr ve vládě končí, se s ním přijdou rozloučit i studenti, a to především posluchači  Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy spolu s vyučujícími.

Happening s názvem Loučíme se s ministrem proběhne dnes v 11 hodin před budovou MŠMT v Karmelitské 8 a Iniciativa za svbodné vysoké školy, která akci zaštiťuje, vyzývá všechny, kteří se chtějí přijít podívat na odchod ministra z funkce, aby s sebou vzali i všechny přátele a známé.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…