Nepřátelé Milionu chvilek vyjmenováni. I na co se mohou těšit

14.06.2021 7:47

Předseda spolku Milion chvilek pro demokracii Benjamin Roll vyjmenoval politiky a osobnosti, s nimiž hodlá bojovat. Zmínil členku Rady ČT Hanu Lipovskou, Václava Klause, Andreje Babiše i Tomia Okamuru.

Nepřátelé Milionu chvilek vyjmenováni. I na co se mohou těšit
Foto: Hana Brožková
Popisek: Benjamin Roll z hnutí Milion chvilek pro demokracii

Roll je odhodlán s Milionem chvilek pro demokracii dál ovlivňovat veřejné dění. Má totiž pocit, že před těmito volbami se hraje opravdu o hodně. Hraje se podle něj o tolik, že je připraven obětovat i soukromý život.

Anketa

Je korektní, jak Andrej Babiš nadává Pirátům kvůli migraci?

97%
2%
hlasovalo: 25395 lidí

„Milí a vzácní přátelé, takhle jsem si rok 2021 nepředstavoval. Původně jsem chtěl v červnu dokončit školu, chystat se na roli faráře, plánoval jsem dokonce svatbu a těšil se na život po pandemii. Jenže ta nebetyčná drzost Andreje Babiše, Marie Benešové, Miloše Zemana, Martina Nejedlého, Tomia Okamury, Vojtěcha Filipa, Václava Klause, Hany Lipovské a dalších, mi prostě nedá spát,“ napsal v úvodu svého příspěvku na sociální síti Facebook Roll.

Zdá se mu, že na místo nových osobností se do popředí zájmu veřejnosti dostávají další „gauneři“ a svou sílu uplatňuje v Česku i Ruská federace.

„Únos našeho státu musí skončit! Ale nesmíme si lhát do kapsy. Oni se penězovodů, slávy, vlivu a moci jen tak sami nevzdají,“ upozorňuje Roll a hlásí, že je třeba lidem jako je Babiš, Okamura a další vystavit stopku. Chce tak učinit na demonstraci 20. června. 20. června chce ukázat, že populismus narazil.

„Pravda, láska a odvaha musí v naší zemi konečně začít vítězit nad lží, nenávistí a zbabělostí. Je to na nás!“ zvolal v závěru svého příspěvku Roll.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…