Neuvěřitelné prase! K šaškárně v Ústí promluvil jiný slavný syn, který má otce v ANO

02.09.2021 19:30 | Ze sítí

Zahájení kampaně hnutí ANO v Ústí nad Labem provázel skandál, o který se postaral Andrej Babiš junior. Ten totiž na zahájení nečekaně dorazil a svému otci vmetl do tváře, že dle psychologického posudku není duševně nemocný. Podle Matěje Stropnického (ČSSD) ten, kdo Babiše juniora zneužívá pro své politické cíle je „neuvěřitelné prase“.

Neuvěřitelné prase! K šaškárně v Ústí promluvil jiný slavný syn, který má otce v ANO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš a Martin Stropnický

Anketa

Co si myslíte o slovním útoku Andreje Babiše mladšího?

hlasovalo: 18222 lidí
Stropnický po shlédnutí videa se na facebooku neubránil komentáři  a pustil se do politické konkurence. „Vztahy otců a synů jsou často složité a pokud mají různé politické názory, tak tím spíš. Já bych mohl povídat. Ale tohle, co vidím tady, je něco jiného. Andrej Babiš ml. je dnes zcela evidentně psychicky narušený člověk. Otázkou není zda, nýbrž jak hodně je nemocný. Ale ten, kdo ho pro svoje politické cíle, které nehodnotím, zneužívá, je neuvěřitelné prase,“ zdůraznil Stropnický.

Syn premiéra Andreje Babiš (ANO) totiž nečekaně dorazil na zahájení kampaně hnutí ANO v Ústí nad Labem. A na Babiše spustil, že si nechal udělat psychologický posudek, podle něhož není duševně nemocný. Za doprovodu intenzivních emocí se ho také ptal, proč mu ublížil. „Jak se cítíš, otče, když mě vidíš. Proč jsi mi ublížil?,“ říkal mu na konci setkání v tváří tvář. „Budu se bránit a bojovat. Dělám to nejen za sebe, ale i za ostatní lidi kolem mě. Dnes máš narozeniny, jsem naštvaný, ale mám informace, že jsem psychicky v pořádku. To by měla být nejlepší věc, kterou bys měl slyšet na své narozeniny,“ prohlásil emotivně.

Babiš stál a koukal, působil smutným dojmem. Svého syna beze slova poslouchal a nic neřekl. Když Babiš junior odešel, premiér prohlásil: „Chci k tomu jen říct, že jsem se o svého syna vždycky staral. Myslím, že všichni dobře vědí, co se stalo, a kdo zneužívá mého syna. Nechci se k tomu vyjadřovat, mrzí mě to,“ reagoval. „Víme, kdo ho zneužívá a nabízí do médií, ale nechci o tom mluvit. Bohužel zneužili jeho stav. Tohle bych nepřál žádnému rodiči,“ dodal premiér a odešel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…