Než nás stáhnou na dno. Okamura vystartoval na koalici

18.08.2023 6:55 | Monitoring

Předčasné volby, než nás stáhnou na dno, říká na svém facebookovém profilu předseda hnutí SPD Tomio Okamura. Rekordní nedůvěra vlády vyústila podle jeho slov v útok redaktorů „nedůvěryhodného média“ Seznam Zprávy na opozici i jeho osobu. „Provládní novináři ale mají smůlu,“ Fialovu vládu za jejich selhání Okamura chválit nebude. Pětikoalice by podle něj měla podat demisi a přestat škodit lidem.

Než nás stáhnou na dno. Okamura vystartoval na koalici
Foto: Hana Brožková
Popisek: Tomio Okamura

„Fialově vládě spadla nedůvěra občanů na rekordní minimum, již 73 % lidí vládě nevěří. Výsledek vládní nedůvěry je dokonce nejhorší v historii,“ informoval na Facebooku o průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění Akademie věd (CVVM) předseda strany SPD Tomio Okamura.

Zveřejnění tohoto nejnovějšího průzkumu veřejného mínění pak podle Okamury vyústilo v útok na jeho osobu ze strany provládních médií. „Provládní novinářská úderka ze serveru Seznam Zprávy rychle přispěchala vládě na pomoc a začala plivat na opozici. Dnes dvojička provládních novinářů ze Seznam Zpráv zase vymyslela jeden ubohý útok a tvrdí, že Okamura prý politicky zneužívá znásilnění, které tady páchají Ukrajinci na českých ženách, a to tím, že jsem se zastal obětí, volám po přísném potrestání a kritizuji vládu za masivní imigraci, která logicky přináší podobné trestné činy a tato zvěrstva na našich dívkách a ženách,“ uvedl Tomio Okamura, za co všechno byl redaktory ze Seznam Zpráv kritizován.

Redaktory ze Seznam Zpráv byl údajně obviněn i z toho, že zlehčuje násilí na ženách. „Kdy a kde?“ ohradil se na sociální síti a označil Seznam Zprávy za „nedůvěryhodné“.

Anketa

Souhlasíte s ministrem Rakušanem, že spáchá-li zločin stát (má na mysli Rusko), musíme trestat i jeho občany?

3%
97%
hlasovalo: 23346 lidí
Hnutí SPD se podle slov Okamury umlčet nenechá a chválit vládu za její selhání nebude. „Vím, že by si provládní novináři přáli, abychom ještě Fialovu vládu za všechna jejich selhání chválili. Mají ale smůlu! Hnutí SPD k Fialově vládě mlčet nebude a ani se umlčet nenecháme! A už vůbec ne podle mého názoru zcela nedůvěryhodnými Seznam Zprávami,“ prohlásil předseda SPD.

Vládní pětikoalice by podle Okamury měla podat demisi. České republice by prospěly předčasné volby, aby „občané rozdali nové politické karty, než nás premiér Fiala, paní Pekarová Adamová a pánové Rakušan, Bartoš a Jurečka stáhnou úplně na dno“.

Vláda premiéra Petra Fialy z ODS je podle Okamury vládou „vlastizrádnou“ a „kolaborační“. Navíc odmítá demokracii a pouze se snaží co nejdéle udržet u moci. „Vlastizrádná a kolaborační Fialova vláda ale odmítá demokracii, drží se u koryt za každou cenu jako klíšťata a škodí dál,“ podal to svými slovy předseda SPD.

V závěru příspěvku vyzval občany České republiky k podpoře SPD ve volbách. Vyjádřil vůli hnutí být v příští vládě a navrátit stav země do pořádku. „Česká republika na 1. místě,“ uzavřel komentář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lucie Kroutilová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…