ODS slaví. A ukáže vám, jak to v ní funguje

22.04.2016 6:06

Občanská demokratická strana dnes u příležitosti středečního 25. výročí založení strany uspořádá den otevřených dveří ve své centrále v pražské Truhlářské ulici. Zájemci si mohou od 13:00 prohlédnout prostory hlavní kanceláře a dozvědět se o fungování strany. Zprávu přinesla ČTK.

ODS slaví. A ukáže vám, jak to v ní funguje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nové logo ODS

Na místě je bude provádět předseda ODS Petr Fiala i další členové vedení. „Podobné akce budou probíhat i v jiných regionech," řekla ČTK mluvčí ODS Jana Havelková. Jde například o diskuse či dny otevřených dveří v regionálních sídlech strany.

ODS vznikla v únoru 1991 na mimořádném sněmu Občanského fóra, v dubnu 1991 se konal ustavující kongres. Za 25 let existence byla zhruba 11 let vládní stranou, k letošnímu lednu měla 14.771 členů. Do Truhlářské ulice se přesunulo sídlo ODS předloni v srpnu, kdy strana po pěti letech opustila centrálu na pražské Pankráci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…