Očekávám úspěch, věří Paroubek fúzi ČSNS a LEV 21

13.11.2011 8:13

Národní socialisté (ČSNS) schválili fúzi s novou stranou Jiřího Paroubka (LEV 21). Sám Paroubek si to pochvaluje. V příštích volbách věští seskupení úspěch zejména v Ústeckém kraji.

Očekávám úspěch, věří Paroubek fúzi ČSNS a LEV 21
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

"Je to pozitivní zpráva, dojde ke splynutí," pochvaloval si Paroubek v rozhovoru pro Českou televizi. Teď podle svých slov očekává zánik ČSNS tak, jak dosud existovala, a společnou cestu k volbám. "Je to sjezd, který končí činnost té strany, a jednotliví její členové teď budou mít možnost vstoupit do LEV 21, pokud se ztotožní s programem."

Společně se strany vydají k volebnímu úspěchu. "Nečekám zázraky," přiznal Paroubek. "Ale v Ústeckém kraji očekávám úspěch. Očekávám, že tam budeme mít nejsilnější kandidátku. Bude to tvrdá kampaň, ale věřím, že ji zvládneme dobře. Každý chce vyhrát, samozřejmě. Uvidíme, jak to bude v realitě.

Koaliční potenciál podle něj strana má. Zejména na regionální úrovni si prý dokáže představit spolupráci s celou řadou partají. Z pohledu financí má strana má podle něj jen dva sponzory, kteří už byli dříve odhaleni. Jinak zatím nikoho. "Zcela nepochybně budeme zveřejňovat další sponzory," podotkl.

Čtěte:

Janka vystřídal v ČSNS 2005 Palša. Spolupráce s Paroubkem může začít

Policejní zásah na sjezdu ČSNS. Vyloučený Janko narazil na ochranku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…